Kragujevčani vode odbojkaški kamp Zlatar 2017

Kragujevčani vode odbojkaški kamp Zlatar 2017

Odbojkaški kamp "Zlatar 2017" biće organizovan od 3. do 9. jula u hotelu "Panorama", a kao direktor i koordinator, kamp vode Dušan Vulović i Marko Maksimović iz OK Radnički. Uz njih, kao treneri su angažovani: Jovan Davinić (ŽOK Radnički), Dejan Matić i Predrag Srećković (OK Radnički) i Janko Katić (DIF).

Za dečake i devojčice koji budu polaznici kampa obezbeđeni su puni pansioni, pojačana ishrana, komforan smeštaj, kao i nadzor lekara i fizioterapeuta sve vreme trajanja kampa. Obuka i treninzi su na otvorenim terenima sa tarafleks podlogom. Na kraju boravka biće proglašeni najbolji odbojkaši i odbojkašice.

Organizatori poručuju da je zagarantovano, pre svega, odlično druženje dece, a rad stručnih saradnika kampa sa mladim sportistima omogućiće im nadogradnju odbojkaškog znanja.

Promoter kampa ove godine je Lazar Ćirović, bivši igrač OK Radnički, a sada reprezentativac Srbije i jedan od najboljih igrača u prvenstvu Grčke. 

Cena sedmodnevnog učešća u kampu "Zlatar 2017" je 21.000 dinara, a plaćanje je omogućeno u četiri rate. Broj mesta je ograničen. 

ODBOJKAŠKI KAMP ZLATAR FB PROFIL/STRANA  

 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html