Krsta Petrović na trening kampu Junior tima Srbije

Krsta Petrović na trening kampu Junior tima Srbije

Na terenima TC "Novak" u Beogradu u toku je trening kamp Srbija junior tima u konkurencijama 12 do 18 godina. Treninzi se održavaju pod nadzorom Renza Furlana koji je od skora šef stručnog štaba juniorskih selekcija TSS. Pored njega u radu učestvuju Dragan Šerer i Nikola Vidović treneri u TSS. Takođe sa mladim igračima prve nedelje kampa radi i Gebhard Gritch, kondicioni trener najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

Junior tim Srbije u konkurenciji do 12 godina čine: Lea Rupnjak, Fatma Idrizović, Andrea Obradović, Lola Radivjojević, Anja Petković, Krsta Petrović, Luka Jovanović, Nikola Zekić, Branko Đurić i Luka Rupnjak.

Junior tim Srbije u konkurenciji do 14 godina čine: Anđela Lopičić, Teodora Vujičić, Anđela Vidović, Andrea Mrvić, Ječena Marjanović, Mia Marjanović, Senka Deletić, Iva Pantović, Natalija Senić, Iva Divac, Viktor Jović, Goran Životić, Hamad Međedović, Stefan Popović, Mateja Janićijević i Luka Todorović.

Danas je i najboji teniser Srbije i planete Novak Đoković bio na terenima TC "Novak" i svoj trening je odradio sa jednim od najperspektvnijih mladih juniora u Srbiji, 14 - godišnjim Goranom Životićem.

- Imao sam čast da danas treniram sa Novakom, čime sam ostvario moj dečački san. Novak je ne samo svetski as, svetski broj 1, već i veliki čovek, sportista ogromnog srca. Izuzetno sam mu zahvalan što je meni kao junioru od 14 godina dao priliku da treniram sa njim, sa najboljim teniserom u istoriji. Ovo iskustvo će mi mnogo značiti, a već mi je dalo krila i nadahnuće da idem dalje, da već od sutra radim još više i jače, kako bi i rezultati koje budem pravio bili za respekt. Tako je radio i Nole, u godinama u kojima sam ja sada on je bio eEvropski šampion, sada je na krovu sveta, moji snovi su isti, zaključio je Životić.

Prema rasporedu kamp Srbija junior tima do 30. septembra 2016. treniraće igrači uzrasta 12 i 14 godina, a od 3. do 7. oktobra trening će biti organizovan za grupe od 16 i 18 godina.

Izvor: Teniski savez Srbije 


PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html