Lončar o cilju KKK Radnički: Оstati u KLS

Lončar o cilju KKK Radnički: Оstati u KLS

Prvom treningu koji je Zoran Todorović održao kao šef struke KKK Radnički, prisustvovao je i predsednik kluba Nikola Lončar. Novi početak Kragujevčana, od ove sezone članova elitnog srpskog društva - KLS, izaziva sve veću medijsku pažnju, a prva redakcija koja je posetila klub bila je Radio-televizija Kragujevac. Posredstvom klupskog sajta, KKK Radnički je preneo šta je zanimalo novinara RTK Sašu Stamenića.

Novi početak

LončarIskoristili smo priliku koju nam je ponudio kruševački klub. Kupili smo rang takmičenja od Napretka iz Kruševca, pošto nismo uspeli da kroz Srpsku ligu idemo korak po korak. Preskočili smo dva stepenika, posle neuspešne sezone prošle godine.

Takmičarski izazov

Lončar: Ovo je veliki zalogaj za nas zato što smo u organizacionom nivou ispod KLS. Tek ulazimo u taj krug, sve nam fali da bismo bili standardni član. Trudićemo se da od prve sezone to funkcioniše. Svi ćemo dati svoj maksimum da bi KKK Radnički i sledeće godine bio član KLS.

Apetiti navijača

Lončar: Apetiti su razumljivi i na svom mestu. Naš je cilj takođe da jednog dana budemo u ABA 1 ili ABA 2 ligi. Videćemo šta možemo da ostvarimo u budućnosti. Trenutno se bavimo pravljenjem tima. Angažovali smo novog trenera Zorana Todorovića koji je selektor univerzitetske reprezentacije. Iskusan je stručnjak, godinama radi za KSS i u KLS. Mnogo mladih igrača je "izbacio", a sada je došao u Kragujevac da radi sa našim mladim igračima i onima koje će da dovede.

Tim KKK Radnički

Lončar: Teško je formiranje tima, a pošto nismo dovoljno dobro poznavali KLS, angažovali smo Todorovića da se pozabavi pravljenjem ekipe i tako pomogne našem klubu. Malo kasnimo sa dovođenjem pravih igrača, ali imamo mesec dana da se spremimo za prvu utakmicu. Videćemo u kom formatu će biti liga, ima nagoveštaja da se menja kalendar takmičenja.

Finansijske prilike

Lončar: Nismo zatvorili finansije. Još uvek tražimo sponzore, donatore, a svaka pomoć nam je dobrodošla. Imamo i dalje podršku sponzora koji su od početka sa nama, a neki novi nam se pridružuju - o tome ćemo detaljnije u objavi na klupskom sajtu. Grad je pomogao i pomoćiće, imaju razumevanja za novonastalu situaciju. Ima naznaka dobrih vesti da će sve biti kako treba.

Evropsko srebro Srbije

Lončar: Rezultat je iznad očekivanja - to osvajanje srebrne medalje. Sa druge strane, poraženi smo od Slovenaca, a očekivao sam da ćemo da pobedimo u finalu. To je - što je. Nisam razočaran, momci su se borili, imali su teško leto, dosta povreda je bilo, ali Sloveci su zasluženo osvojili zlato.

PRILOG RTK

Foto: Zoran Đorđević/KKK Radnički

KKK RADNIČKI FB STRANATVITERJUTJUB  
 

PRVI PRVI NA SKALI KKK Radnicki Nikola Loncar Poruka Kragujevcanima


PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html