Pokloni Lončarevića za školu rukometa Radničkog

Pokloni Lončarevića za školu rukometa Radničkog

Kragujevčanin Nebojša Lončarevič (49), nekadašnji rukometaš koji je godinama u inostranstvu, nije zaboravio svoj rodni grad i klub u kome je načinio prve rukometne korake, stekao znanja i veštine koje su mu pomogle u karijeri. Boraveći u Kragujevcu ovih dana donirao je komplet dresova za najmlađe polaznike rukometne škole Radničkog 1964.

- Iako sam skoro 20 godina u inostranstvu i dalje pratim sva sportska, a naročito rukometna dešavanja u mom gradu. S obzirom da su moji vršnjaci, kao i ja, uglavnom na nekim rukovodećim i tehničkim mestima u Radničkom, u toku sam sa svim dešavanjima u klubu i kragujevačkom rukometu. Saznavši da u Radničkom egzistira besplatna škola rukometa, želeo sam da dam mali doprinos, poklonivši garnituru dresova za najmlađe polaznike škole, kao podstrek za njihovo dalje bavljenje rukometom, istakao je Lončarević.

Rukometom je počeo da se bavi sa 10 godina u matičnom Radničkom, a u karijeri je igrao za domaće ekipe: Partizan, Šamot, Priboj i Rudar. Od 2001. godine je nastupao na parketima u Francuskoj. Trenerskim poslom bavi se od 2007. godine se bavi, a trenutno je angažovan u klubu Kurnon d’Overnj.


RK RADNIČKI 1964 SAJTFB STRANAJUTJUBINSTAGRAM 


ARHIVA PPNS

PRVI PRVI NA SKALI Slikom

PPNS/SLIKOM

ARČIBALD RAJS

PRVI PRVI NA SKALI Podrzite PPNS - Zoran Modli manji

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html