Poraz devetorke KKK Radnički

Poraz devetorke KKK Radnički

KKK Radnički je doživeo prvi ligaški poraz od nastanka kluba, na gostovanju u Novoj Varoši nadigrala ga je ekipa Zlatara 80:57 (28:16, 18:12, 20:12, 14:17), u trećem kolu Prve lige-Zapad.

Uz izrazito raspoložen sastav domaće ekipe za nadigravanje, otežavajuća okolnost za trenera Zorana Milovanovića bila je u raspolaganju desetkovanim strojem. Kragujevačka mladost u ovom trenutku nije bila dovoljno spremna za osvajanje bodova na teškom terenu, kakav je u u Novoj Varoši.

Već tokom prve četvrtine bilo je jasno da će domaćin da opravda epitete terena na kojem gosti jako teško dolaze do prilike da nametnu svoju igru. Obezbeđena je rezultatska distanca od 12 poena, koja je u naredne dve deonice konstantno uvećavana. Zlatar je osvojio poluvreme 46:28, da bi pred početak završnih deset minuta bilo 66:40. Kragujevčani su uspeli da osvoje poslednji kvartal, tek da ublaže poraz.

- U ime kluba, upućujem čestitke protivniku na zasluženoj pobedi i fer ponašanju. Za nas je ovo gostovanje došlo u delikatnom trenutku, igrački kadar koji smo mogli da saberemo brojao je tek devetoricu košarkaša. Bio je ovo naš trenutni maksimum. Svesni smo problema koje imamo na parketu i znamo način kako da ih prevaziđemo, očekujemo malo strpljenja. Ovom prilikom zahvaljujemo za poverenje i podršku koju su nam ukazali naši navijači večeras u Novoj Varoši. Bilo je za nezaborav. Siguran sam da će naši momci umeti da se oduže igrom i rezultatima kako sezona bude odmicala, izjavio je za klupski sajt trener Zoran Milovanović

U sastavu domaćina, najbolju partiju pružio je tandem Ljubas-Bjelak Ersan, obojica su postigli po 19 poena. Kao dvocifreni strelci, za njima su sledili Bjelak Eldan sa 15 i Trtović koji je dodao 11 poena.

Među rovitim Šumadincima, iako još uvek nedovoljno oporavljen, isprednjačio je mladi centar D. Nikolić sa 20 poena. Najboljeg strelca večeri ipak nije mogao da isprati ostatak sastava, Erac je postigao osam poena, Kostić sedam, N. Nikolić šest, ArnautBeočanin i Zorbac po pet, Stevanović i D. Popović - po dva.

Za četiri dana biće odigrano četvrto kolo. KKK Radnički dočekuje Polet iz Ratine, a utakmica se igra u hali Jezero u utorak 25. oktobra od 20 časova. 

Ostali rezultati trećeg kola:

  • PRIBOJ-CRNOKOSA 93:75
  • KLIK PRVA-PETOLETKA 86:60
  • ZEKAS-MILEŠEVAC 102:94

U nedelju se sastaju:

  • STUDENT-UB
  • POLET-NOVI PAZAR
  • ŽELEZNIČAR-ŠABAC

Foto: Arhiva KKK Radnički/Zoran Đorđević
Dejan Milošević

PRVI PRVI NA SKALI Sezonske karte kao podrska KKK Radnicki

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html