Povratak Gorana Ilića obliven zlatom!

Povratak Gorana Ilića obliven zlatom!

Kragujevački bodibilder Goran Ilić osvojio je najnoviju zlatnu medalju u svojoj raskošnoj karijeri, ovoga puta u kategoriji "masters bodibilding" (50 i više godina starosti) na "Jagodina open 2017". Ovo tradicionalno, međunarodno takmičenje najboljih bodibldera održano je u Hali sportova Jasa u subotu 7. oktobra.

Bila je to "generalna proba" za Ilića koji za portal PRVI PRVI NA SKALI najavljuje skorije krunisanje karijere.

- Ovo je bilo bitno takmičenje za mene, najviše iz razloga da proverim trenutnu formu kako bih imao vremena da ispravim sve nedostatke i budem potpuno spreman za cilj kojem sam posvećen već godinu dana, a to je Svetsko prvenstvo u rumunskoj Bistrici od 10. do 13. oktobra. Formom sam više nego zadovoljan, s obzirom na nekoliko povreda koje sam imao. Mislim da ću u potpunosti da ispunim sve zacrtano i izađem spreman 100% za navažnije takmičenje u životu koje bi mi bilo i kruna karijere. Inače, u Jagodini sam bio posebno inspirisan prisustvom meni bliskih osoba, kao i mojih klinaca koji su definitivno dobili svog tatu superheroja.Podsećamo, u bogatoj kolekciji odličja sa neznanog broja nacionalnih, regionalnih, evropskih i svetskih takmičenja, Iliću jedino nedostaje zlatna medalja sa svetskog prvenstva. Ukoliko i u tome uspe, biće jedini Srbin na planeti sa svim titulama u IFBB federaciji. A upravo je iz Rumunije sa Evropskog prvenstva doneo zlatnu medalju 2009, a iste godine postao je i vicešampion sveta u Madridu - kada se povukao iz ovog sporta, kao takmičar.

Kao uzoran sportista, Ilić je, uz sva priznanja iz bodibildinga, dobitnik i najvišeg priznanja grada Kragujevca - Đurđevdanske nagrade, koja mu je dodeljena 2010. godine za doprinos razvoju sporta. 

Apsolutni šampion takmičenja u Jagodini bio je Maksim Pažin iz Beograda (zlatna medalja u kategoriji preko 90 kilograma), a Predragu Miloševiću iz Jagodine uručena je plaketa za životno delo.

Takmičenje je održano u organizaciji BBFK Everest iz Jagodine, a nalazi se u kalendaru Saveza Srbije za bodi bilding, fitnes, bodi fitnes i aerobik, koji je član Internacionalne federacije za bodi bilding i fitnes.

Foto: Milena Petrović

JAGODINA OPET FB STRANA
OLIMPIJA SAJT, FB STRANA 

ARHIVA PPNS


PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari