Povratak Gorana Ilića obliven zlatom!

Povratak Gorana Ilića obliven zlatom!

Kragujevački bodibilder Goran Ilić osvojio je najnoviju zlatnu medalju u svojoj raskošnoj karijeri, ovoga puta u kategoriji "masters bodibilding" (50 i više godina starosti) na "Jagodina open 2017". Ovo tradicionalno, međunarodno takmičenje najboljih bodibldera održano je u Hali sportova Jasa u subotu 7. oktobra.

Bila je to "generalna proba" za Ilića koji za portal PRVI PRVI NA SKALI najavljuje skorije krunisanje karijere.

- Ovo je bilo bitno takmičenje za mene, najviše iz razloga da proverim trenutnu formu kako bih imao vremena da ispravim sve nedostatke i budem potpuno spreman za cilj kojem sam posvećen već godinu dana, a to je Svetsko prvenstvo u rumunskoj Bistrici od 10. do 13. oktobra. Formom sam više nego zadovoljan, s obzirom na nekoliko povreda koje sam imao. Mislim da ću u potpunosti da ispunim sve zacrtano i izađem spreman 100% za navažnije takmičenje u životu koje bi mi bilo i kruna karijere. Inače, u Jagodini sam bio posebno inspirisan prisustvom meni bliskih osoba, kao i mojih klinaca koji su definitivno dobili svog tatu superheroja.Podsećamo, u bogatoj kolekciji odličja sa neznanog broja nacionalnih, regionalnih, evropskih i svetskih takmičenja, Iliću jedino nedostaje zlatna medalja sa svetskog prvenstva. Ukoliko i u tome uspe, biće jedini Srbin na planeti sa svim titulama u IFBB federaciji. A upravo je iz Rumunije sa Evropskog prvenstva doneo zlatnu medalju 2009, a iste godine postao je i vicešampion sveta u Madridu - kada se povukao iz ovog sporta, kao takmičar.

Kao uzoran sportista, Ilić je, uz sva priznanja iz bodibildinga, dobitnik i najvišeg priznanja grada Kragujevca - Đurđevdanske nagrade, koja mu je dodeljena 2010. godine za doprinos razvoju sporta. 

Apsolutni šampion takmičenja u Jagodini bio je Maksim Pažin iz Beograda (zlatna medalja u kategoriji preko 90 kilograma), a Predragu Miloševiću iz Jagodine uručena je plaketa za životno delo.

Takmičenje je održano u organizaciji BBFK Everest iz Jagodine, a nalazi se u kalendaru Saveza Srbije za bodi bilding, fitnes, bodi fitnes i aerobik, koji je član Internacionalne federacije za bodi bilding i fitnes.

Foto: Milena Petrović

JAGODINA OPET FB STRANA
OLIMPIJA SAJT, FB STRANA 

ARHIVA PPNS


PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html