Prvenac KKK Radnički u sezoni

Prvenac KKK Radnički u sezoni

KKK Radnički je savladao KK Stragari-Šumadija 101:42 (33:14, 25:8, 24:8, 20:12) u prvom stepenu Kup-takmičenja. Utakmica je odigrana u SRC Šumadija u Aranđelovcu.

Kragujevčani su pitanje pobednika rešili već u prvih 20 minuta, prednost 58:22 bila je nedostižna za borbenog, ali ipak nedoraslog rivala.

U sastavu Radničkog najefikasniji je bio Pavlović sa 18 poena, a dvocifren učinak imali su još: Beader - 16, Jovanović - 15, Demčešen 14, Vasojević - 13. U strelce su se upisali i: Lalović - devet, Luković - šest, Kljajević - četiri, Milosavljević - tri, Popović - dva poena.

U drugoj, polufinalnoj fazi Kragujevčani se sastaju sa KK Mladost iz Smederevske Palanke u utorak 7. novembra od 18 časova. Meč je zakazan u sali "Vuk Karadžić" u Smederevskoj Palanci. Drugi par čine KK Sloboda koja je savladala KK Ivanjica 100:63 i KK Zlatibor koji je porazio KK Klik 75:62 (36:39). Njihov duel sledi takođe 7. novembra, a biće organizovan u užičkoj hali "Veliki park".

Odlučujuća, treća faza predviđena je za 20./24. novembar kada će se nakon finalne utakmice znati koja ekipa će učestvovati na završnom turniru osam najboljih ekipa Srbije.

Između nastupa u kvalifikacijama ovog nacionalnog takmičenja, KKK Radnički se vraća obavezama u Košarkaškoj ligi Srbije. U četvrtom kolu dočekuje Mladost iz Zemuna, a duel u hali Jezero zakazan je za subotu 4. novembar od 20 časova i 30 minuta. Ulaz je slobodan. 


PRVI PRVI NA SKALI KKK Radnicki Mladost Zemun

Foto: Slavica Pecelj-Mićić/KKK Radnički 

KKK RADNIČKI FB STRANATVITERJUTJUB   


PRVI PRVI NA SKALI KKK Radnicki Nikola Loncar Poruka Kragujevcanima


PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari