Radnički 1964 pokrenuo besplatnu školu rukometa

Radnički 1964 pokrenuo besplatnu školu rukometa

Rukometni klub Radnički 1964 posle jedne uspešne godine bivstvovanja na rukometnoj mapi Srbije, kreće sa unikatnim projektom - besplatnom školom rukometa za dečake i devojčice. Cilj kluba je da približi ovaj sport deci i omogući im da se bave rukometom. Iz pomenute škole u budućnosti se planira priključivanje najtalentovanijih seniorskom pogonu.

- Počinjemo sa besplatnom školom rukometa za dečake i devojčice školskog uzrasta. Ideja je da se ovaj trofejni sport približi što većem broju dece. Shodno tome smo se odlučili na ovaj hrabar, pionirski potez. Nadam se da će klub iz pomenute škole povući znatan broj dečaka i devojčica u kombinaciji za prvi tim u nekom doglednom periodu. Tako bismo stvarali igrače koji bi u budućnosti predstavljali našu zemlju. S obzirom da je Kragujevac školski, као i univerzitetski centar, potrudićemo se iskoristimo tu prednost i da postanemo regionalni rukometni stožer okupljanja budućih rukometaša, istakao je Dragan Študer, direktor omladinske škole RK Radnički 1964.

Študer poziva na prvi susret najmlađe sugrađane i njihove roditelje.

- Napominjem da roditelji neće imati obavezu plaćanja članarine, ni ostalih troškova, što nas čini jedinstvenim u Srbiji. Ovim putem pozivam zainteresovanu decu da nam se pridruže i jednog dana postanu perjanice srpskog rukometa. Sa naše strane obećavam kvalitetan i stručan rad, kao i najbolje moguće uslove za njihov dalji napredak.

Početak rada škole je zakazan u hali Jezero za subotu 2. septembar od 10 časova. Treninzi će se održavati svakog vikenda u kragujevačkom domu rukometa.

RK RADNIČKI 1964 SAJTFB STRANAJUTJUB



PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html