Rvačima Radničkog izmakao plej-of

Rvačima Radničkog izmakao plej-of

Rvači Radničkog nisu uspeli da odbrane domaći teren u borbama sa subotičkim Spartakom, direktnim konkurentom za plej-of - poraženi su 5:3 u osmom kolu Prve liga Srbije. Time su gosti obezbedili mesto među četiri najbolje ekipe Srbije.

Meč je počeo pobedom gostiju u kategoriji do 59 kilograma gde je Nađ bio bolji od Taricića na bodove 5:1. U kategoriji do 66 kilograma Dudaš je vodio rezultatom 14:4 protiv domaćina Dimitrijevića, ali je u jednoj situaciji reagovao krajnje nesportski i udario Dimitrijevića, čime je automatski dobio crveni karton i diskvalifikaciju, pa Radnički dolazi do 1:1. Zatim sledi kategorija do 71 kilograma gde je vođena žestoka borba do zadnje sekunde između Jovanovića i Hortija. Borba je završena rezultatom 5:5, ali je Jovanović imao prednost pošto je Horti imao jednu pasivnost više, tako da je Radnički poveo 2:1. U kategoriji do 75 kilograma Ibraimović je izgubio rezultatom 8:6 na bodove i gosti izjednačuju na 2:2. Gostujući takmičar je rutinski dobio borbu u kategoriji do 80 kilograma protiv Živkovića i gosti prelaze u vođstvo.

Usledilo je neugodno iznenađenje za domaćina. U kategoriji do 85 kilograma Todorović, koji do sada nije izgubio nijednu borbu, nije uspeo da pobedi Lehela. Rival je napravio u ranom delu borbe osam poena, što Todorović nije uspeo da stigne, tako da je bilo 4:2 za Spartak. Nadovezala se odlična borba između Pešuta i Jankovića koju je na kraju dobio domaći rvač na poene 4:1 i vratio nadu da Radnički može do nerešenog rezultata. Ipak, u poslednjoj kategoriji se desilo još jedno iznenađenje - Bosnić je pobedio Spasića tušem, pa je Spartak odneo ceo plen iz Kragujevca.

Rezultati o kategorijama:

  • 59kg Stefan Taricić - Daniel Nađ 0:1
  • 66kg Perica Dimitrijević - Robert Dudaš 1:0
  • 71kh Nikola Jovanović - Mikloš Horti 1:0
  • 75kg Danijel Ibraimović - Norbert Čikoš 0:1
  • 80kg Strahinja Živković - Ervin Penjov 0:1
  • 85kg Milan Todorović - Lehel Balaš 0:1
  • 98kg Đorđe Pešut - Emil Janković 1:0
  • 130kg Miloš Spasić - Vujadin Bosnić 0:1

U izjavi za portal PPNS, jedan od pobednika iz redova Kragujevčana Nikola Jovanović prenosi da je domaćin razočaran konačnim rezultatom, a i da je publici priređen pravi derbi.

Jovanović: Dovoljno je videti da je ceo meč trajao više od jednog časa! Bilo je puno naboja, dobrih akcija, atraktivnih zahvata. U Jezeru se vodio pravi rat na strunjači, od prve do zadnje borbe. Ljubitelji rvanja u Kragujevcu imali su priliku da vide sve lepote rvanja ekipa koje su vodile borbu za ulazak u plej-of. Na kraju su, ipak, gosti izašli kao pobednici.

U poslednjem kolu Radnički gostuje Novom Sadu. Bez obzira na rezultat, Kragujevčani će ostati na petoj poziciji.

Nakon toga, očekuje se Liga u slobodnom stilu, gde Radnički brani titulu iz prošle sezone, ali informacija će biti ozvaničena tek nakon odluke Saveza.

RASPORED - SEZONA 2015 

Foto: Zoran Petrović

RK RADNIČKI SAJT LIGEFB PROFIL


APEL ZA NEDIN OPORAVAK I BOLJU BUDUĆNOST


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html