SBB sponzor hale Jezero pet godina

SBB sponzor hale Jezero pet godina

SBB naslovni sponzor kragujevačke hale Jezero

Jedan od najznačajnijih i najprepoznatljivijih sportskih objekata u Kragujevcu i Šumadiji, u narednih pet godina nosiće naziv SBB hala Jezero, ozvaničeno je današnjim predstavljanjem saradnje i ugovora o naslovnom sponzorstvu između Sportskog privrednog društva Radnički i kompanije SBB.

Po osnovu sponzorstva, sredstvima SBB kompanije biće namenski uloženo 100 hiljada evra za revitalizaciju i uređenje unutrašnjosti objekta, koji je decenijama mesto najvažnijih sportskih, muzičkih i ostalih kulturno-umetničkih događaja u centralnoj Srbiji.

- Kao društveno-odgovorna kompanija, SBB je prepoznao značaj ulaganja u halu Jezero. Želimo da pospešimo uslove treniranja i takmičenja za sve sadašnje sportiste i ohrabrimo sve buduće naraštaje da se bave sportom. Ova hala je uvek bila i simbol Kragujevca kao mesto okupljanja, radosti, uspeha, kulture i umetnosti, a mi kao kompanija koja je nastala u ovom gradu, želimo da Jezero i u budućnosti bude ponos svih Kragujevčana, naglasila je Jovana Lukić, PR direktor SBB-a.

Sportska hala Jezero jedan je od najpoznatijih kragujevačkih sportskih objekata. Otvorena je davne 1978. godine i iznedrila je mnogobrojne generacije sportista. Danas je koriste KK Radnički, OK Radnički, RK Radnički, KMF Ekonomac i Rvački klub Radnički, kao i ostali sportski klubovi centralnog grada Šumadije. Pored sportskih dešavanja, ona je čest domaćin i sveopšti promoter kulture, muzike i drugih umetnosti.

- Želim da se zahvalim, pre svega, gradu Kragujevcu na mogućnostima i podršci, kako bismo se što bolje pozicionirali na tržištu, a kompaniji SBB jer je prepoznala našu ideju da kroz razvoj sportske infrastrukture omogućimo sportistima svih generacija najbolje uslove za treniranje i ostvarivanje rezultata. Ovo je samo početak poslovnih odnosa između SPD Radnički i velikih društveno-odgovornih kompanija u koje svakako spada sada već naš partner SBB, istakao je Bojan Ilić, direktor Sportskog privrednog društva Radnički.

- Za četrdeset godina postojanja sa parketa hale Jezero u nacionalne selekcije i evropske sportske klubove odlazili su brojni uspešni sportisti. Ova dvorana bila je domaćin i drugim kulturnim i zabavnim manifestacijama od značaja za grad Kragujevac. U obavezi Sportskog privrednog društva Radnički i svih nas je da kontinuirano organizujemo što veći broj manifestacija i događaja kako bi ona poslovala što bolje i bila još bolje pozicionirana, rekao je Radomir Erić, član Gradskog veća za privredu.

Od samog početka rada, ulaganja kompanije SBB usmrena su i na društvo u kome posluje. Kroz ovakve projekte SBB želi da istakne važnost održivosti lokalne zajednice, koja treba da neguje svoju tradiciju, čuva simbole i zdanja, po kojima je nadaleko poznata.

HALA JEZERO SAJT, FB STRANA

Foto: KK Radnički; OK Radnički; RK Radnički;
Ekonomac; Kaldrmaš; Prviprvinaskali.com; VikipedijaARHIVA PPNS

PRVI PRVI NA SKALI Slikom

PPNS/SLIKOM

ARČIBALD RAJS

PRVI PRVI NA SKALI Podrzite PPNS - Zoran Modli manji

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari