Sećanje na Saleta (1989-2018)

Sećanje na Saleta (1989-2018)

PPNS - KG VODIČ: KALENDAR DOGAĐAJA U KRAGUJEVCUProtokol o saradnji Sportskog centra "Iskra" i Narodne biblioteke "Vuk Karadžić" biće potpisan u prostorijama Centra za sport i rehabilitaciju osoba sa invaliditetom u petak 24. januara u 14 časova.

Saradnju će ozvaničiti direktor SPD Radnički Bojan Ilić i Vesna Lečić Milovanović, koordinator i volonter u Centru "Iskra", u ime direktora Biblioteke Mirka Demića, službeno odsutnog.

Kao znak sećanja na prerano preminulog kolegu sa invaliditetom Aleksandra Markovića (1989), Biblioteka je inicirala osnivanje ogranka u Iskri koja je Radničkom poverena na upravljanje.

Za ovu saradnju Radnički je opredelio prostor, dok će Biblioteka obezbediti neophodan knjižni fond i koordinatora projekta.

Osobama sa invaliditetom knjige će biti maksimalno dostupne jer će u knjižnom fondu biti i izdanja za slepe i slabovide na Brajevom pismu i u zvučnoj tehnici, najavljuju u Biblioteci.

Usluge ogranka koristiće i žitelji MZ Vašarište.


ARHIVA PPNS, 2014

SREBRO ZA STONOTENISERA MARKOVIĆA, ZAPOSLENOG U BIBLIOTECI 

STONOTENISERU IZ BIBLIOTEKE BRONZANA MEDALJA


 

Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari