Selektor Todorović (univerzitetska reprezentacija Srbije) na klupi KKK Radnički

Selektor Todorović (univerzitetska reprezentacija Srbije) na klupi KKK Radnički

Kragujevački košarkaški kluba Radnički ugovorio je saradnju sa Zoranom Todorovićem, selektorom univerzitetske reprezentacijе Srbije, koji će kao šef struke da predvodi Kragujevčane u debitantskoj sezoni u Košarkaškoj ligi Srbije, objavljeno je na sajtu Kragujevčana. Prvi trening u hali Jezero održaće u ponedeljak 18. septembra.

Todorović je prošle sezone bio trener KK Smederevo, a u karijeri je, pored ostalih klubova, vodio Proleter iz Zrenjanina, kao i makedonski Pelister...

U univerzitetskoj reprezentaciji Srbije angažovan je već pet godina. Ove godine je u kineskom Tajpeju najpre ostvario zacrtani cilj - plasman u eliminacionu fazu, a potom je sa izabranicima dospeo do četvrtog mesta. Postolje je zamalo izmaklo - Letonci su osvojili bronzu pobedom 81:74. To je učinjeno iako su uoči Univerzijade čak 24 igrača odbila poziv srpske "B" selekcije.

Prepoznatljiv po posvećenosti mladim košarkašima, Todorović je u Košarkaškom savezu Srbije bio izabran da ove godine vodi kamp u Denveru. Kamp je organizovan po prvi put, a okupio je najtalentovanije studente i srednjoškolce srpskog porekla koji igraju u Americi.

Od Todorovića se u KKK Radnički očekuje da pruži maksimalan doprinos ostvarenju klupske ambicije od osnivanja - da klub postane standardni član Košarkaške lige Srbije.

USKORO O AMBICIJAMA U NOVOJ SEZONI I POJAČANJIMA KKK RADNIČKI... 

Foto: KSS

KKK RADNIČKI FB STRANATVITERJUTJUB  
 

PRVI PRVI NA SKALI KKK Radnicki Nikola Loncar Poruka Kragujevcanima


PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html