Sloga-Radnički, na otvaranju sezone KLS

Sloga-Radnički, na otvaranju sezone KLS

Na Skupštini Udruženja klubova Košarkaške lige Srbije koja je održana danas, doneta je odluka da u Košarkaškoj ligi Srbije (KLS) učestvuje 12 klubova i da klubovi koji igraju ABA 2. ligu ne igraju KLS. Ovim povodom su izvučeni i redni brojevi.

  1. Tamiš (Pančevo) 
  2. Beograd (Beograd)
  3. Vojvodina (Novi Sad)
  4. Dunav (Stari Banovci)
  5. Zlatibor (Čajetina)
  6. Sloga (Kraljevo)
  7. Radnički (Kragujevac)
  8. Metalac (Valjevo)
  9. Beovuk (Beograd)
  10. Vršac (Vršac)* 
  11. Mladost (Zemun)
  12. Spartak (Subotica)

* Ukoliko se Vršac kvalifikuje u ABA 2. ligu mesto će biti popunjeno.



Liga će se igrati po Bergerovom sistemu i u prvom kolu koje se igra 14. oktobra sastaju se:

  • Tamiš - Spartak
  • Beograd - Mladost
  • Vojvodina - Vršac
  • Dunav - Beovuk
  • Zlatibor - Metalac
  • Sloga - Radnički

Detaljan kalendar KLS biće objavljen sutra.

Takođe, doneta je odluka da Super liga Srbije u sledećoj sezoni broji 12 klubova koji će igrati u dve grupe po šest klubova.

U slučaju da se Vršac kvalifikuje u ABA 2. ligu, Super ligu će sačinjavati četiri kluba iz ABA 1. lige, tri kluba iz ABA 2. lige i pet klubova iz KLS. Ukoliko se Vršac ne kvalifikuje u ABA 2. ligu, Super ligu će sačinjavati četiri kluba iz ABA 1. lige, dva kluba iz ABA 2. lige i šest klubova iz KLS.

Nakon regularnog dela Super lige Srbije po četiri najbolje ekipe iz obe grupe će igrati plejof za konačan plasman u prvenstvu.

KKK RADNIČKI FB STRANATVITERJUTJUB  
 

PRVI PRVI NA SKALI KKK Radnicki Nikola Loncar Poruka Kragujevcanima


PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html