SPD Radnički: Vesti, 7. 10. 2020.

SPD Radnički: Vesti, 7. 10. 2020.

Odbojka

Kragujevčani bi da nastave niz uspešnih gostovanja

Nakon neplanirane pauze proteklog vikenda, odbojkaši Radničkog gostovanjem požarevačkom Mladom radniku, u četvrtak od 17 časova, nastavljaju takmičenje u BPŠ Super ligi Srbije.

Kragujevčani su u subotu trebali da ugoste beogradski Partizan Soccer u okviru 4. kola, ali je na zahtev Beograđana termin ovog meča prolongiran za 13. oktobar. Time su učenici Dragana Kobiljskog dobili nešto više vremenada se što bolje pripreme za predstojeće gostovanje prilično neugodnoj i nepredvidivoj ekipi Mladog radnika u Požarevcu.

Tim Ivice Jevtića ima polovičan učinak posle četiri odigrana kola. Nakon dva startna poraza u duelima sa Nišom i Crvenom zvezdom, Požarevljani su u naredna dva kola popravili utisak, savladavši u gostima Partizan Soccer (3:1) i Novi Pazar (3:0).

Ovakve rezultatske amplitude su potpuno očekivane za jednu prilično mladu ekipu kao što je to slučaj sa Mladim radnikom ove sezone. Od iskusnijih igrača, tu su samo kapiten Mladen Bojović i libero Ivan Ilić. Posebnu atrakciju u sastavu požarevačkog tima predstavljaju dva Senegalca Sila Samb i Sej Dou.

Kragujevčani i Požarevljani imali su priliku da odmere snage tokom pripremnog perioda na memorijalnom turniru „Legende Radničkog“ u „SBB Jezeru“. Ekipa Dragana Kobiljskog je u tom meču zabeležila „glatku“ pobedu od 3:0, mada treba imati na umu da se radilo o početnoj fazi priprema, kada su ekipe daleko od svog maksimuma.

Šumadinci su uspešno prebrodili prva dva gostovanja u ovoj sezoni, pa se sa pravom nadaju da će ovaj uspešan niz rezultata nastaviti i u Požarevcu, u želji da zadrže poziciju u gornjem delu tabele.


Rukomet

Kragujevčanke na startu dočekuju favorita

Rukometašice Radničkog su proteklu sezonu u Super B ligi odigrale na visokom nivou i suvereno se plasirale u najviši stepen takmičenja – Superligu. Osokoljene tim uspehom, sa tri kvalitetna pojačanja, započinju takmičenje u eliti u sredu 7. oktobra na svom terenu, gde će dočekati favorita za najviše domete, Naisu iz Niša, koja godinama važi za jednu od najboljih ekipa u Srbiji i pokušati da eventualnim trijumfom uspešno startuju u najvišem rangu takmičenja.

Nakon neobično duge pauze, konačno počinje takmičarski deo sezone za koju smo se naporno spremale. U Kragujevac, pred praznim tribinama, dolazi dugogodišnji superligaš iz Niša, koji igra brz i atraktivan rukomet i ove sezone pretenduje na sam vrh tabele. Nama je ovo prva takmičarska utakmica nakon sedam meseci, u koju ulazimo rasterećeno, bez pritiska, željne rukometa i dokazivanja. Daćemo sve od sebe da bodovi ostanu u Kragujevcu, najavila je premijerni duel Superlige kapiten Radničkog Jasmina Kolak.

Početak utakmice u SBB hali Jezero je zakazan za 19 časova, a pravdu će deliti sudijski par Ivan Mošorinski iz Novog Sada i Aleksandar Pandžić iz Zrenjanina.

UŽIVO IZ KRAGUJEVCA, 19:00



PREPORUKA SPDR

SPD RADNIČKI

PRVI PRVI NA SKALI Kragujevac SPD Radnicki logotip 

PRVI PRVI NA SKALI Log glava 75


Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html