Vezane pobede rvača Radničkog

Vezane pobede rvača Radničkog

Rvački klub Radnički izborio je dve pobede, u četvrtom i petom kolu Prve lige Srbije kojima se na tabeli domogao mesta gde su prve četiri ekipe.

Najpre je kao domaćin savladao imenjaka iz Sombora 5:3 u zaostalom meču. Bio je to izuzetno težak i nezvestan susret direktnih rivala za plej-of, za portal PPNS započinje "raport" trener Dragan Radojević.

- Koliko je bilo napeto govori činjenica da su samo dve borbe završene pre šest minuta. To je sa druge strane bila poslastica za publiku kojoj smo izuzetno zahvalni što su došli u velikom broju i svom snagom bodrili naše takmičare. Krenulo je našom pobedom. Taricić je iskusno pobedio perspektivog Frgića, da bi zatim došlo do velikog preokreta Somboraca. U kategoriji do 66kg bila je neizvesna borba do zadnje sekunde u kojoj je na kraju ipak trijumfovao Somborac Dudaš protiv Dimitrijevića. Duel dva veterana do 71kg pripao je Mariću na bodove. Nakon toga u kategorija 75kg, posle početnog vođstva Ibraimovića, Liščević preokreće rezultat i uspeva da pobedi na bodove - bilo je 3:1 za Somborce.

Kragujevčani se nisu predali, smogli su snage za potpuni preokret do kraja ovog uzbudljivog meča.

- Priredili smo zaista veliki preokret. Prvo je Živković brzo završio borbu tušem protiv Bikickog (80kg), nakon toga Todorović bez većeg problema pobeđuje iskusnog Gavrića (85kg). Usledila je izuzetna borba Pešuta i Lipajića, poveo je Pešut, preokrenuo Lipajić, a na 30 sekundi pred kraj borbe ponovo vodi Pešut za pobedu od 9:7 na bodove i vođstvo domaćina 4:3. U poslednjoj borbi teškaša Spasić bez većih problema pobeđuje Marića, za konačan trijumf od 5:3 za Radnički.

Rezultat po kategorijama:

  • 59kg Stefan Taricić - Filip Frgić 1:0
  • 66kg Perica Dimitrijević - Robert Dudaš 0:1
  • 71kg Nikola Jovanović - Milan Marić 0:1
  • 75kg Danijel Ibraimović - Stefan Liščević 0:1
  • 80kg Strahinja Živković - Nikola Bikicki 1:0
  • 85kg Milan Todorović - Mladen Gvarić 1:0
  • 98kg Đorđe Pešut - Aleksandar Lipajić 1:0
  • 130kg Miloš Spasić - Miloš Marić 1:0

Usledila je vezana pobeda u samo tri dana, u petom kolu savladan je i beogradski Radnički na njegovom terenu, takođe 5:3.

- U prve dve kategorije Taricić i Dimitrijević su rutinski pobedili svoje protivnike, ali nakon toga su došle tri tesne pobede na bodove Beograđana. Todorović izjednačuje pobedom protiv neugodnog Markovića, da bi u najneizvesnijem meču večeri, u duelu dva juniorska reprezentativca, Pešut dokazao da je bolji i spremniji, pa pobeđuje Dickova na bodove. U kategoriji do 130kg Spasić još jednom bez većih problema pobeđuje Kovačevića i i zatvara trijumfalni nastup Radničkog.

Rezultati po kategorijama:

  • 59kg Ognjen Došen - Stefan Taricić 0:1
  • 66kg Nemanja Kidžin - Perica Dimitrijević 0:1
  • 71kg Miljan Đukanović - Nikola Jovanović 1:0
  • 75kg Danilo Čolić - Igor Vujović 1:0
  • 80kg Marko Devčić - Strahinja Živković 1:0
  • 85kg Miloš Marković - Milan Todorović 0:1
  • 98kg Žarko Dickov - Đorđe Pešut 0:1
  • 130kg Nebojša Kovačević - Miloš Spasić 0:1

U šestom kolu Prve lige Radnički je slobodan, a potom u Kragujevac dolazi ekipa Novog Sada (12./13. novembra). 

RASPORED PRVE LIGE - SEZONA 2016

RK RADNIČKI SAJT LIGEFB PROFIL  


PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html