ŽKK Radnički ’’vezao’’ tri pobede

ŽKK Radnički ’’vezao’’ tri pobede

ŽKK Radnički ostvario je treću pobedu u Drugoj ligi-Jug B, kao gost ekipe ŽKK Bagdala slavio je ubedljiv trijumf 75:39 (16:9, 27:14, 13:7, 19:9).

Kragujevčanke su osvajanjem prvog kvartala dale do znanja da imaju rešenje za uspeh, a rezultatsku distancu uvećavale su u svakom narednom periodu. Pobeda nije dovođena u pitanje ni jednog trenutka, pa je trener Milovanović mogao da oproba sve raspoložive snage.

Najistaknutije role odigrale su: Stefanović sa 23 poena, Biševac - 16, i Jevrić sa 12. Strelci su bile i: Vasović - pet, Jovanović, Živadinović i Nikolić - po četiri, Vučković - tri, Igrutinović i Gajić - po dva. U sastavu je bila i Obradović.

Nakon ove pobede, ŽKK Radnički ima skor 3-5. 

IZJAVE AKTERA

Isidora Biševac, igračica ŽKK Radnički

- Zadovoljna sam današnjom utakmicom. Nakon prve četvrtine koja nije bila toliko sjajna, počeo je da preovladava timski duh koji je doprineo tome da se postigne odličan rezultat. Svi su se međusobno podržavali i ohrabrivali. Bilo je prelepih asistencija koje su utakmicu učinile samo još lepšom i zanimljivijom za gledaoce. Takođe, hvala i treneru koji nas je podržao i dao svim igračicama podjednaku šansu. Svi su dali svoj maksimum i isplatilo se. Sve pohvale naravno i protivnicama koje su se borile do poslednje sekunde bez obzira na rezultat.

Nenad Milovanović, trener ŽKK Radnički

- Još jedna dobra utakmica za moj tim i treća uzastopna pobeda. Malo nam je trebalo više vremena da se probudimo i zaigramo onako kako treba, ali posle je sve bilo dobro. Opet su se skoro sve igračice upisale u listu strelaca (10 od 11), tako da sam zadovoljan zbog toga, pokazali smo još jednom da smo tim i da igramo nesebično. Čestitam svojim igračicama na pobedi i želim im da samo tako nastave, a i protivniku naravno na fer borbi svih 40 minuta. Drago mi je da neke igračice počinju da se "bude" i da mi stavljaju do znanja da na njih mogu ozbiljnije da računam u nastavku sezone.

U naredna tri kola Milovanovićeva ekipa igra u Kragujevcu. U devetom kolu Kragujevčanke dočekuju Topličanin iz Prokuplja (subota, 10. decembar). Tom utakmicom se završava prvi deo sezone. Do kraja kalendarske godine sledi još kragujevački derbi protiv KŽKK Radnički 2016, zakazan za 17. decembar. Nakon toga je pauza u prvenstvu, a 11. kolo odigraće se 28. januara kada u goste dolazi Gimnazijalac iz Pirota. 

Foto: Arhiva PPNS/Aleksandar Ćuić

RASPORED - SEZONA 2016/2017

RADNIČKI SAJT LIGEFB STRANA

 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html