Odbrana doktorske disertacije koja privremeno blokira ulicu u centru Kragujevca

Odbrana doktorske disertacije koja privremeno blokira ulicu u centru Kragujevca

Javna odbrana doktorske disertacije Miloša Krivokapića, sina crnogorskog premijera Zdravka Krivokapića, najavljena na sajtu Fakulteta medicinskih nauka (FMN), razlog je današnjeg blokiranja saobraćaja u ulici Svetozara Markovića na nekoliko sati, od ulice Janka Veselinovića do Zmaj Jovine.

Ova odbrana povod je dolaska Krivokapićevih najbližih na FMN, a bezbedonosna procena MUP-a bila je takva da je, uz potpuni prekid saobraćaja, korišćeno više vozila i angažovan veći broj policajaca, uniformisanih i u civilu. Oni su preusmeravali pešake da sa trotoara ispred zgrade FMN pređu preko puta i nastave kud su naumili.

Objava Krivokapića oktobra 2020. povodom "nečasnog postupka portala Borba.me:

Naziv disertacije Krivokapića je "Ispitivanje antimikrobnih, antiinflamacijskih, antioksidacionih i kardioprotektivnih efekata ekstrakta sremuša, Allium ursinum L". Branjena je u Amfiteatru "prof. dr Milosav Miša Kostić“ FMN od 12 časova.

Ovaj rad zaveden je na FMN 15. maja 2018. godine, pošto je u aprilu izradu odobrila komisija u čije je sastavu i prof. dr Vladimir Jakovljević, dekan FMN.

Sa završenim Farmaceutskim fakultetom u Beogradu (prosečna ocena 7,67), Krivokapić se prošle godine našao na konačnoj rang listi kandidata koji su konkurisali za upis na master akademske studije - menadžment u sistemu zdravstvene zaštite za školsku 2020/2021 na ovom fakultetu.

Radi u Agenciji za lekove i medicinska sredstva Crne Gore.

Rođen je 1991. godine u Podgorici.

Foto: Prviprvinaskali.com; Naučna mreža


Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

ARHIVA PPNS

DREN

ROKENROLER

RADION

MIHAJLO PUPIN

ARČIBALD RAJS

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html