Podrži PRVI PRVI NA SKALI - donacijom na račun 150-45167-49

Podrži PRVI PRVI NA SKALI - donacijom na račun 150-45167-49

Udruženje PRVI PRVI NA SKALI (PPNS) upućuje poziv građanstvu sa kojim deli vrednosti sadržane u Statutu da podrži dalji rad PPNS uplatom donacije na račun 150-45167-49.

Donacije će se koristiti za pokrivanje troškova pri daljem sprovođenju aktivnosti. One su u skladu sa ciljevima udruženja koje je registrovano za obaveštavanje građana o pitanjima od javnog značaja obezbeđivanjem informacija i proizvodnjom sadržaja - među kojima je jedna od ključnih oblasti zaštita životne sredine.

Uz objave informativnih i edukativnih sadržaja u saradnji sa stručni saradnicima (predstavljenim u impresumu PPNS) i ekološke akcije na terenu, ključne aktivnost su ažuriranje portala PRVI PRVI NA SKALI (pokrenutog 2014) i sajta Ekologija Kragujevac (aktiviranog 2022).

U skladu sa opredeljenjem donatora, uplate mogu da budu jednokratne ili mesečne - za šta udruženje dostavlja ugovor o donaciji (kontakt za zainteresovane: info@prviprvinaskali.com).

Model uplatnice:

Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI
Zauzvrat, udruženje PPNS pruža dalje dosledno sprovođenje svoje misije i vizije, osnovano radi obaveštavanja, samostalno u uređivanju, nezavisno od politike i kapitala.

Misija PPNS je obaveštavanje građana Srbije o pitanjima od javnog značaja obezbeđivanjem informacija i proizvodnjom sadržaja na multimedijalnom magazinskom veb portalu.

Vizija PPNS je široka mreža korisnika interneta koji raspolažu pouzdanim informacijama sa relevantnog izvora koji štiti pravo građana na istinito, potpuno i blagovremeno informisanje - u duhu Ustava Srbije (Pravo na obaveštenost, Član 51).

Iako je ovo samostalni poduhvat, sprovođenje misije je moguće - potvrđuje proteklih osam godina od pokretanja portala, ali samo uz podršku prijatelja, kao što su zaštitnici PPNSAleksandra Ninković TašićAleksandra VukićevićBojana NovakovićDejan RistićGoran IlićGordan MatićIgor JurićMiladin M. ŠevarlićMilutin StefanovićOlivera Miloš TodorovićSanja KaličaninTatjana BrankovTatjana JankovićZoran JovanovićZoran Modli.

Šta su zaštitnici rekli o PPNS pročitajte OVDE.

Podrži PRVI PRVI NA SKALI - 15 zaštitnika PPNS
Uz zaštitnike, podršku PPNS pružaju korisnici interneta posetama portala koji su doprineli da je broj prikaza stranica 3.338.557, a broj sesija 2.569.913 - prema podacima iz analitike Gugla koja pokazuje ovakvu njihovu strukturu:

PRVI PRVI NA SKALI Kragujevac Impresum Posećenost Gugl analitika
Izvor naše istrajnosti je i u pratiocima naloga na društvenim mrežama i platformama (Fejsbuk, Tviter, Instagram, Jutjub), kao i akcija, događaja, projekata koje sprovodi udruženje, takođe i dešavanja u organizacija institucija, organizacija, klubova sa kojima sarađujemo od osnivanja, doprinoseći njihovoj većoj vidljivosti. Svojim aktivnim učešćem - prosleđivanjem sadržaja, komentarima, "lajkovima"..., pratioci doprinose da PPNS bude vidljiviji, kako u lokalnoj, tako i u globalnoj javnosti.

Poverenje koje stičemo iz godine u godinu smatramo nemerljivom vrednošću i zalogom za buduće izazove kojima idemo u susret.

Podrška, poverenje i posete čine da naš rad bude i globalno prepoznatljiv, baš kao i teme kojima smo posvećeni. U to nas uveravaju pretrage na Guglu.

Primera radi, po ključnim rečima "Kragujevac", "događaji" - izvor broj jedan u pretragama je portal PRVI PRVI NA SKALI i najčitanija stranica Kalendar događaja u Kragujevcu. To je najsveobuhvatniji vodič kroz sadržaje iz oblasti kulture, sporta, ekologije i humanitarnog rada u gradu. U pretragama je pozicioniran ispred sajtova Grada i lokalnih medija.

Podrži PRVI PRVI NA SKALI - donacijom na račun 150-45167-49 2022 Google Kragujevac Događaji
Uz to, po ključnim rečima "Kragujevac", "ekologija" - prvi izvor u pretragama je sajt EKOLOGIJA KRAGUJEVAC koji je 2022. godine pokrenulo udruženje PPNS, uz sufinansiranje grada Kragujevca do 31. decembra. Sajt je takođe ispred veb adresa Grada, medija, institucija.

Ovim su udvostručene naše obaveze, pa i troškovi, ali i naš doprinos opštem boljitku, bar u domenu zaštite životne sredine i javnog zdravlja, a u okvirima mogućnosti koje imamo kao udruženje.

Podrži PRVI PRVI NA SKALI - donacijom na račun 150-45167-49 2022 Google Kragujevac Ekologija
Sadržaji na temelju poverenja javnosti doneli su više zahvalnica za podršku i nekoliko priznanja za rad: nagradu Regionalnog centra za životnu sredinu (2015), "Zeleni list" Radio Beograda 2 u okviru najdugovečnije ekološke akcije "Tražimo zagađivača godine i zaštitnika životne sredine" (za 2019), Zlatnu značku Saveza poljoprivrednih inženjera i tehničara Srbije (2020), grant Evropskog centra za novinarstvo (2020). To je dodatni podstrek za istrajnost PPNS. 

Za uplate donacija preko 5.000 dinara sledi poklon PPNS - majica sa motivima Kragujevca. 

PRVI PRVI NA SKALI Majica 2021
Udruženje PPNS osnovano je 2019. godine na temeljima portala pokrenutog 2014. godine na internet domenu www.prviprvinaskali.com aktiviranom 2012. godine.

Unapred zahvalni za ovaj vid podrške!

Vaš PPNS

STRANICA KOJA SE ČUJE
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM,
JUTJUBPODRŽI PPNS!

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html