Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Čekajući vetar

22.10.2020

Čekajući vetar, 18. 10. 2020.

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kragujevac-bez-gmo.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dren/bombardovanje-1999.html

Vreme je za novu modu

Svake godine u Srbiji se proda skoro 12 kilograma odeće po osobi - pokazalo je prvo zvanično istraživanje o životnom ciklusu odevnih predmeta, koje je sproveo Centar za unapređenje životne sredine. Najviše kupujemo čarape, a najmanje ispitanika prati trendove. Zabrinjava činjenica da je za proizvodnju jedne majice potrebno 2700, a za jedan par farmerki čak 10 000 litara vode! Gosti emisije su Ivana Jovčić i Vladan Šćekić.

U odnosu čoveka prema prirodi umetnik Ivan Radojević najjasnije vidi presek stanja društva i sistem vrednosti. Priroda daje odgovore koji upućuju na menjanje - promenu naše unutrašnjosti kako bismo promenili i izlečili spoljašnjost.

U Rogaškoj Slatini održan je Festival WEP EFFECT 2020, sa temom Edukacija o vodi - održiva komunikacija sa javnošću. Učestvovala su komunalna preduzeća iz sedam zemalja, a situacija sa pandemijom je dodatno povukla značaj vode i načina na koji je koristimo. Čućete Majdu Adlešić iz Društva Vodna agencija.

Autor i voditelj emisije je Aleksandra Vukićević.  

PRESLUŠAJ:

Portal PRVI PRVI NA SKALI Cekajuci vetar - preslusaj

Čekajući vetar је ekološki magazin Radio Beograda 2 koji se bavi odnosom čoveka i životne sredine, čoveka i prirode. Emituje se nedeljom od 9 do 10 sati.

PRVI PRVI NA SKALI Log glava 75


Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

ARHIVA PPNS

PREDAVANJE "SRBIJA I GMO - PROŠLOST, SADAŠNJOST I BUDUĆNOST" - PROF. DR MIODRAG DIMITRIJEVIĆ (VIDEO)

TV-snimak (1:17:42)

PITANJE SUVERENITETA U PROIZVODNJI HRANE JE KLJUČNO I ZA PITANJE GMO

GALERIJA PPNS

ZAŠTITNICI ŽIVOTNE SREDINE 2019

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 


PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 


PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 
 

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar