Čekajući vetar, 2. 2. 2020.

Čekajući vetar, 2. 2. 2020.

PRVI PRVI NA SKALI KRAGUJEVAC
RADION: ČEKAJUĆI VETAR

Gde god nađeš zgodno mesto - sakrij ga od gradskih vlasti

Zatražena je informacija od javnog značaja u vezi sa odsumporavanjem u Kostolcu. To je mnogo skuplje nego što je teško za izgovaranje, a baš je teško. Kredit je podignut, pare su potrošene, a sumpor je i dalje tamo gde ne treba da bude. Udruženje za zaštitu ustavnosti pita Vladu Srbije koliko novca je uloženo i šta je urađeno? Ako ne odgovore ministri, moraće poverenik. Ili neće morati?

Parkić na Banovom Brdu postaje test za čitavu Srbiju. Da li smo svesni svojih želja i potreba i možemo li da se izborimo za njih u vreme u kome su građani prepoznati samo kao masa koja glasa i plaća porez?

I u Beogradu će biti održan Klimaton. Ova manifestacija se u gradovima sveta smatra uspešnom ukoliko su problemi i rešenja osmišljeni zajedničkim snagama gradskih vlasti i građana. Ove godine naše teme su toplotna ostrva i otpad. Uključite se i ne dajte da vas zbuni činjenica da je najbolje rešenje za toplotna ostrva ozelenjavanje. Najveći izazov su ljudi - priroda je uvek umirujuće prirodna, bar tu sreću iz nekog razloga imamo.

Počinje akcija Tražimo zagađivača i zaštitnike životne sredine. Svoje predloge za Crni i Zeleni list daće Ruža Helać, urednica serijala Zelena patrola na delu i Dejan Maksimović, istraživač Ekološkog centra Stanište iz Vršca.

Emisija Čekajući vetar puni tridesetsedam godina. Rođendanska želja je da ime prestane da bude toliko aktuelno i u skladu sa (zagušljivom) stvarnošću.

Autor i voditelj emisije je Aleksandra Vukićević.

PRESLUŠAJ:

Portal PRVI PRVI NA SKALI Cekajuci vetar - preslusaj
 

Čekajući vetar је ekološki magazin Radio Beograda 2 koji se bavi odnosom čoveka i životne sredine, čoveka i prirode. Emituje se nedeljom od 8 do 10 sati.

Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

ARHIVA PPNS


PORTAL PRVI PRVI NA SKALI MEĐU DOBITNICIMA PRIZNANJA POVODOM 150 GODINA SPITS-A (FOTO)

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 


PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 


PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari