Čekajući vetar, 28. 4. 2019.

Čekajući vetar, 28. 4. 2019.

U završnici akcije Tražimo zagađivača i zaštitnike životne sredine Radio Beograda 2 i Pokreta gorana Vojvodine, u Gimnaziji u Sremskim Karlovcima svečano je uručeno deset Zelenih listova za 2018. godinu. Crni list je i ove godine dodeljen, ali ne i uručen. Čućete čime su zaslužena priznanja za poseban doprinos životnoj sredini, a čime joj je naneta šteta.

Kada je tata poznati glumac, a ćerka aktivistkinja Prava na vodu, podrška onima čije je pravo na vodu ugroženo i koji se bore protiv jačih od sebe, može da bude i kroz umetnost. U Domu kulture u Rakiti, planinskom selu sa oko 200 stanovnika, 3.maja biće odigrana monodrama "Na Drini ćuprija", po tekstu Iva Andrića. Gosti emisije su Tihomir i Milena Stanić.

Autor i voditelj emisije je Aleksandra Vukićević.

PRESLUŠAJ:

Portal PRVI PRVI NA SKALI Cekajuci vetar - preslusaj
 

Čekajući vetar је ekološki magazin Radio Beograda 2 koji se bavi odnosom čoveka i životne sredine, čoveka i prirode. Emituje se nedeljom od 8 do 10 sati.
PREPORUKA PPNS

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić (nazivi aktiviraju linkove)
 

ARHIVA PPNS

PRVI PRVI NA SKALI Slikom

PPNS/SLIKOM

ARČIBALD RAJS

PRVI PRVI NA SKALI Podrzite PPNS - Zoran Modli manji

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari