Čekajući vetar, 9. 2. 2020.

Čekajući vetar, 9. 2. 2020.

PRVI PRVI NA SKALI KRAGUJEVAC
RADION: ČEKAJUĆI VETAR

Priroda ima vremena - sa nama, ili bez nas

U više od dvadeset gradova Srbije, uključujući i Beograd, održani su protesti građana Za čist vazduh. Baš tog dana padala je kiša i duvala košava. Priroda je dala svoj doprinos, na potezu su nadležni.

Ljude lakše i u većem broju pokreću i okupljaju ideje nego konkretni problemi. Objašnjenje je u evoluciji. O tome govori prof. dr Biljana Stojković.

Žutokljuni morski gnjurac zadržao se u Srbiji dovoljno dugo da ga ornitolozi zabeleže. Ova vrsta se ne gnezdi u Evropi, a tolika udaljenost od kuće govori da je odličan letač, ali i da nešto remeti nalaženje hrane i bezbednost staništa.

Društvo stručnjaka ekoloških nauka Srbije i ove godine upućuje javni poziv za predlaganje kandidata za dodelu Velike povelje Zelena planeta pojedincu, društvu ili ustanovi za "Učinjeno dobro prirodi". Gost emisije je Branislav Marinkov.

Svoje predloge za Crni i Zeleni list u Akciji Tražimo zagađivača i zaštitnika životne sredine, daće Božidar Andrejic, novinar dnevnog lista Danas i Ratko Đurđevac, predsednik EP Vrbas.

Autor i voditelj emisije je Aleksandra Vukićević.

PRESLUŠAJ:

Portal PRVI PRVI NA SKALI Cekajuci vetar - preslusaj
 

Čekajući vetar је ekološki magazin Radio Beograda 2 koji se bavi odnosom čoveka i životne sredine, čoveka i prirode. Emituje se nedeljom od 8 do 10 sati.

Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

ARHIVA PPNS


PREDLOG DA SE NA IZBORIMA GRAĐANI REFERENDUMSKI IZJASNE O GMO (VIDEO)PORTAL PRVI PRVI NA SKALI MEĐU DOBITNICIMA PRIZNANJA POVODOM 150 GODINA SPITS-A (FOTO)

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 


PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 


PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari