Čekajući vetar, 9. 8. 2020.

Čekajući vetar, 9. 8. 2020.

Iz današnje emisije izdvajamo:

Jednom domaćinu suri orlovi su odneli dva jagnjeta, osamnaest kokoška, psa i mačku. Razumljivo je ako on nije ganut činjenicom da se ova strogo zaštićena vrsta grabljivice gnezdi u kanjonu Orlovače. Ekološko udruženje Rzav iz Arilja, uz pomoć organizacije Orka, napravilo je hranilište na ovoj teritoriji, što će pomoći i životinjama i lokalnom stanovništvu.

Ekološko društvo Gradac iz Valjeva jedno je od retkih kome je dato na upravljanje zaštićeno dobro. Osnovani 1986, najstarije su ekološko društvo u bivšoj Jugoslavije. Reka Gradac i dalje može da se pije, priroda je bajkovito, a probleme prave samo ljudi. Čućete Dragana Dimitrijevića.

Uvek je dobar trenutak za akciju koja podrazumeva obnovu Planete - ovaj trenutak je jedan od boljih, ako ne i najbolji. I ne moramo ništa posebno da radimo - treba samo da prestanemo sa nanošenjem štete.

Autor i voditelj emisije je Aleksandra Vukićević.  

PRESLUŠAJ:

Portal PRVI PRVI NA SKALI Cekajuci vetar - preslusaj

Čekajući vetar је ekološki magazin Radio Beograda 2 koji se bavi odnosom čoveka i životne sredine, čoveka i prirode. Emituje se nedeljom od 9 do 10 sati.

Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

 


GALERIJA PPNS


ZAŠTITNICI ŽIVOTNE SREDINE 2019ARHIVA PPNS

SRBIJA BEZ GMO, POSLE KOVIDA-19

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 


PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 


PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN


DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 
 

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari