S. A. R. S. - Praktična žena

S. A. R. S. - Praktična žena

"Nismo želeli da napravimo još jedan sumoran video, gde su žene u modricama, uplašene i nemoćne. Odlučili smo se za drugačiji pristup, u nameri da ih ohrabrimo i naučimo ih kako da se zaštite i odbrane"


BEOGRAD - Grupa S.A.R.S. predstavila je spot za pesmu "Praktična žena", jedan od najzapaženijih singlova sa aktuelnog albuma "Proleće", a poruka koju šalju ovim videom izazvaće, sigurno, brojne pozitivne reakcije.

Žare i ekipa ovom prilikom šalju snažnu poruku protiv porodičnog nasilja i nežnijem polu predstavlja - kratak kurs samoodbrane.

"Nismo želeli da napravimo još jedan sumoran video, gde su žene u modricama, uplašene i nemoćne. Odlučili smo se za drugačiji pristup, u nameri da ih ohrabrimo i naučimo ih kako da se zaštite i odbrane ukoliko postanu žrtve porodičnog nasilja", objasnili su Dušan Adamović i Marko Romčević, autori projekta "Crazy Enough To Change The World", u sklopu kog je i nastao spot.

S.A.R.S. je više nego "zaraznu" pesmu premijerno izveo na velikom beogradskom koncertu 7. marta u Hali sportova.SARS BEND SAJT, JUTJUB, FB STRANA, TVITER 

APEL ZA NEDIN OPORAVAK I BOLJU BUDUĆNOST


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari