S. A. R. S. - Praktična žena

S. A. R. S. - Praktična žena

"Nismo želeli da napravimo još jedan sumoran video, gde su žene u modricama, uplašene i nemoćne. Odlučili smo se za drugačiji pristup, u nameri da ih ohrabrimo i naučimo ih kako da se zaštite i odbrane"


BEOGRAD - Grupa S.A.R.S. predstavila je spot za pesmu "Praktična žena", jedan od najzapaženijih singlova sa aktuelnog albuma "Proleće", a poruka koju šalju ovim videom izazvaće, sigurno, brojne pozitivne reakcije.

Žare i ekipa ovom prilikom šalju snažnu poruku protiv porodičnog nasilja i nežnijem polu predstavlja - kratak kurs samoodbrane.

"Nismo želeli da napravimo još jedan sumoran video, gde su žene u modricama, uplašene i nemoćne. Odlučili smo se za drugačiji pristup, u nameri da ih ohrabrimo i naučimo ih kako da se zaštite i odbrane ukoliko postanu žrtve porodičnog nasilja", objasnili su Dušan Adamović i Marko Romčević, autori projekta "Crazy Enough To Change The World", u sklopu kog je i nastao spot.

S.A.R.S. je više nego "zaraznu" pesmu premijerno izveo na velikom beogradskom koncertu 7. marta u Hali sportova.SARS BEND SAJT, JUTJUB, FB STRANA, TVITER 

APEL ZA NEDIN OPORAVAK I BOLJU BUDUĆNOST


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ https://www.ijfk.info/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html http://test.prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://test.prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html