Um Individuum štampa album

Um Individuum štampa album

Kragujevački sastav Um individuum privodi kraju izradu autorskog albuma koji će biti zaokružen poletnim instrumentalom "Čekajući operatera".

Vođa benda Dimitrije Savić zviždukom stavlja pečat na niz od deset tema kojima nudi vedre reči i tonove kao kreativni otpor svakodnevici koja naročito mladom čoveku zna da nanese previše tamnih nijansi.

Ova minijatura ozbiljno "preti" da se nađe u mobilnim telefonima kao alarm ljubitelja Um individuuma. Punu pažnju bi mogle da joj posvete i institucije, odnosno teleoperateri zainteresovani da pozitivno utiču na misli korisnika njihovih usluga dok čekaju telefonski odaziv.Poslednja tema koja sadrži reči, a prethodila je objavi ovog instrumentala, je "Kad me pustiš". Autor muzike i teksta je Dimitirje Savić, aranžman je grupe Um individuum, a uz frontmena koji peva i svira akustičnu gitaru, autorsku ekipu činili su:

  • Alen Petrin - saksofon
  • Nikola Milovanović - bas gitara
  • Marko Petković - klavijature, električna gitara i programiranje bubnjeva
  • Bilja Đurđević i Čedomir Milojević - prateći vokali


Mix i master: Marko Petković; m
aster: Blacksmith Studio; Lyrics video: Maja Stevović Ilić

Uz isticanje podrške koja ga je činila istrajnim, Savić najavljuje da sledi štampanje diska, kao poslednja faza približavanja ovog ostvarenja publici.

- Hvala veliko svim muzičarima koji su učestvovali u stvaranju svih ovih kompozicija. Dvadesetak ih je prošlo kroz projekat. Hvala i stalnoj ekipi, kao i marketinškoj podršci: medijima, lokalnim medijima, portalima i radio-stanicama koji su nas podržali i dalje nas podržavaju. Hvala svima koji putem društvenih mreža šire ovu muziku.

Osma u nizu autorskih pesama je "Tvoja ljubav", nastala u istom kreativnom sastavu i sa jednakim doprinosima kao u numeri "Kad me pustiš".


Već u toku štampanja diska može i da se poruči, što bi bio vid podrške ovom maštovitom bendu.

Podsećamo, prethodne teme bile su: "Pokloni mi ljubav""Moram uvek da sanjam""Tuga s planina""Sound Of Liberty""Ovaj dan""Ma zar si sama", a prvi singl bio je "Stvar". Sve mogu da se preslušaju na portalu Prviprvinaskali.com (do njih vode linkovi preko naziva).

UM INDIVIDUUM FB STRANAJUTJUBINSTAGRAM


PRVI PRVI NA SKALI Podrzite PPNS - Zoran Modli manji

ARHIVA PPNS

PRVI PRVI NA SKALI Slikom

PPNS/SLIKOM

ARČIBALD RAJS

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html