Vajtsnejk 22. novembra u Beogradu

Vajtsnejk 22. novembra u Beogradu

Jedan od najvećih rok bendova svih vremena, britanski "Vajtsnejk", uključio je Beograd u raspored nove svetske turneje, pa će 22. novembra održati koncert u hali "Pionir". "Vajtsnejk" će na turneji promovisati novu album "The purple album", koji je objavljen 19. maja. Na njemu će se naći omiljene pesme Dejvida Koverdejla sa albuma "Burn", "Stormbringer" i "Come taste the band" koje je pevao od 1973. do 1976. u grupi "Dip parpl", čiji je vokal bio pre nego što se posvetio solo karijeri. Harizmatični Koverdejl se prvi put predstavio beogradskoj publici 1975. baš u hali "Pionir", a sa "Vajtsnejk" je svirao 2006. na rasprodatom stadionu Tašmajdan, 2011. u "Areni" na oproštajnoj turneji "Džudas prista" i 2013. na Kalemegdanu.

- Ovaj album izdajem u znak ogromne zahvalnosti prema grupi "Dip parpl" - kategoričan je Dejvid Koverdejl. - Kao što sam nedavno rekao legendarnom gitaristi Ričiju Blekmuru: Vi, momci, ste me poveli na neverovatno muzičko putovanje koje još uvek traje i blagosloven sam što sam vas imao za učitelje!" Jedva čekam da otpevam ove divne pesme uživo i uplovim s fanovima u "Parpl" magiju.

"Vajtsnejk" će Beograđane podsetiti na čuvene "Dip parpl" hitove "Soldier of fortune", "The gypsy", "Sail away", kombinujući ih sa svojim megahitovima "Here I go again", "Fool for your loving", "Still of the night" ili "Is this love"...

* * *

Ulaznice:

  • Parter: 2.500 dinara
  • Tribine: 2.990 dinara
  • Fan Pit: 3.500 dinara (ograničen tiraž na 1.000 ulaznica)

Detaljnije: EVENTIM

WHITESNAKE SAJT, FB STRANA, TVITER


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari