Kragujevčanin Nikola Mišović (29) ubijen u Čikagu - piše Serbian tajms

Kragujevčanin Nikola Mišović (29) ubijen u Čikagu - piše Serbian tajms

KAMIONDŽIJA UPUCAO SRBINA U ČIKAGU
Nikolu Mišovića (29) ubio čovek koga je zaposlio dan ranije!


Kragujevčanin Nikola Mišović (29) juče je u poslepodnevnim časovima ubijen u predgrađu Čikaga nakon što je na njega iz pištolja pucao vozač koji je vozio u njegovoj firmi. Počinilac, Afroamerikanac čiji identitet policija još nije potvrdila, ranio je tom prilikom još jednu žensku osobu makedonske nacionalnosti u istoj zgradi, saznaje Serbian Times.

Incident sa smrtnim ishodom desio se u kancelariji transportne kompanije Winners Freight LLC čiji je vlasnik Mišović, a krvavi pir napadač je nastavio u drugoj kompaniji (Force) koja se nalazi u istom objektu, a čiji je vlasnik Makedonac. Nakon što ga je policijska potera stigla kod obližnje pumpe osumnjičeni za ubistvo izvršio je samoubistvo pucajući sebi u glavu.

Nikola Mišović nije ostao na mestu mrtav, ali je na žalost preminuo na putu do bolnice, Zdravstveno stanje ranjene devojke, Makedonke, stabilno je i ona se nalazi van životne opasnosti.


Prema informacijama do kojih smo došli ubica je u kompaniji Winners Freight LLC počeo da radi nedavno, nakon što je lično Mišovića zvao i zamolio ga da ga primi na posao. Odvezao je samo jednu vožnju, posle koje je iz još nerazjašnjenih razloga banuo u kancelariju kod Mišovića i posle niza uvredljivih reči na račun Srba ispalio u njega smrtonosni hitac.

Nakon toga je otišao u prostorije kompanije Force koje se naleze u istoj zgradi, a u kojoj je prethodno zbog problematičnog ponašanja dobio otkaz, i ranio devojku. Sve se ovo dešavalo između 15-15.30 časova.

Naoružani napadač je zatim pobegao sa lica mesta, da bi ga ubrzo zatim policija pronašla nedaleko odatle, u Medison ulici. Kada je opkoljen i pozvan da se preda, osumnjičeni je naočigled policajaca pucao sebi u glavu.

Proglašen je mrtvim na licu mesta, saopštila je policija.


Džon Maden (John Madden), šef policije gradića Bur Ridž (Burr Ridge), u kome se incident desio, medijima je izjavio je kako organi reda još uvek ne znaju motive zločina.


On je za Serbia Times priznao da nije navikao na ovakve siutuacije, naglašavajući da je Bur Ridž miran kraj u kome se ovakve stvari retko dešavaju.

SNIMAK CBS (45:49)


Tekst/Foto: Antonije Kovačević
Izvor: Serbian Times, 23. 3. 2022.


Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PODRŽI PPNS!

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari