U Kragujevcu razbijeni prozori MUP-a, uzvraćeno suzavcem

U Kragujevcu razbijeni prozori MUP-a, uzvraćeno suzavcem

Kamenicama na zgradu Skupštine grada Kragujevca

Haos na ulicama Kragujevca

Demonstranti u Kragujevcu su se posle tri sata mirnog protesta sukobili sa policijom. Oko 22 sata grupa od oko 50 mlađih demonstranata kamenicama je gađala zgradu Policijske uprave, polomila stakla na prozorima i ubacila baklje u policijske kancelarije.

Izvor: Nova.rs

U Kragujevcu ESKALIRAO PROTEST Razbijeni prozori na STANICI POLICIJE, a potom bačen suzavac na demonstrante

Uzvrela atmosfera je i u Kragujevcu, gde je takođe došlo do sukoba policije i demonstranata, koji su u jednom trenutku razbili stakla na stanici policije, koja je potom intervenisala.

Sve najnovije informacije o protestima u Srbiji, pratite na našem blogu.

Nebojša Radišić , J. D. 
Izvor: Blic, 8. 7. 2020. 

Sanacija štete nakon protestaTokom protesta koji je sinoć održan ispred zgrade Gradske uprave, pričinjena je velika materijalna šteta. Polupana su stakla u prizemlju i na prvom spratu.

U toku je sanacija štete.

Ulaz u zgradu Gradske uprave moguć je samo sa zadnje strane, odnosno sa parkinga.

Sve službe rade u skladu sa mogućnostima.

Gradska uprava apeluje na sugrađane da bez preke potrebe ne dolaze lično.

S obzirom na to da je zbog vanredne situacije, uvedene zbog porasta broja novozaraženih korona virusom, ali i novonastalih okolnosti, Gradska uprava apeluje na građane da svoje zahteve dostavljaju elektronskim putem na mejl pisarnica@kg.org.rs.

Snimci ekrana: "samo polako" - Tviter; "ingbabic" - Tviter 
Foto: Grad Kragujevac

Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ https://www.ijfk.info/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html http://test.prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://test.prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html