Filum: Besplatna pripremna nastava za srednjoškolce

Filum: Besplatna pripremna nastava za srednjoškolce

Filološko-umetnički fakultet Univerziteta u Kragujevcu tokom aprila i maja organizuje besplatnu onlajn pripremnu nastavu za đake koji planiraju da polažu prijemni ispit na ovom fakultetu.

Za sve studijske programe Odseka za filologiju, Dani otvorenih vrata održavaju se 6. i 7. aprila putem Gugl mit platforme. Od nastavnika i studenata kandidati dobijaju sve informacije o prednostima studiranja, o pripremnoj nastavi koja će se realizovati tokom aprila i maja, kao i o prijemnom ispitu, saopštava Filum.

Na Katedri za unutrašnju arhitekturu Odseka za likovnu i primenjenu umetnost Dani otvorenih vrata realizovaće se u formi pripremne nastave za polaganje prijemnog ispita za školsku 2021/2022. godinu, koja se organizuje u cilju promovisanja studijskog programa i boljeg upoznavanja kandidata sa formom i sadržajem prijemnog ispita. Otvorena vrata organizuju se kroz otvorenu nastavu koja, formirana po tematskim jedinicama, omogućava kandidatima da se upoznaju sa teorijskim i praktičnim u nastavi, prema utvrđenom rasporedu.

Detaljnije:Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

ARHIVA PPNS

DREN

ROKENROLER

RADION

MIHAJLO PUPIN

ARČIBALD RAJS

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari