Konferencijа ’Od ideje do posla’

Konferencijа ’Od ideje do posla’

Prvа konferencijа o preduzetništvu i maloj privredi "Od ideje do posla", koju organizuju Udruženje poslovnih žena "Vizija" i "Madi centar Srbija" održava se u Biznis inovacionom centru (Trg topolivaca 4) u subotu 16. maja.

Cilj ovog skupa je povezivanje i osnaživanje preduzetnika i malih privrednika, razmena iskustava i informacija, ali i usvajanje novih saznanja o započinjanju, proširivanju i načinima vođenja malih preduzeća i preduzetničkih radnji. Učesnici konferencije će od stručnjaka iz različitih institucija i organizacija imati prilike da čuju više i o programima podrške za započinjanje i unapređenje posla.

"Madi centar Srbija" je udruženje osnovano sa ciljem promovisanja preduzetništva i učenja za preduzetništvo. U svrhu ostvarivanja svojih ciljeva, okuplja osobe koje se bave poslovima na području preduzetništva, unapređuje i promoviše značaj preduzetništva i učenja za preduzetništvo kroz savetovanja, predavanja, kurseve, radionice, seminare, kongrese, tribine i druge skupove.

Udruženje poslovnih žena "Vizija" je osnovano u februaru 2010. i iza sebe ima veliki broj međunarodnih projekata. Ciljevi udruženja su udruživanje žena preduzetnika, pomaganje razvoja biznisa i promovisanje sve veće uloge žena u preduzetništva, kao i podsticanje razvoja preduzetničkog duha kod žena. Takođe pruža savetodavnu i mentorsku pomoć u konsaltingu MSP-a, organizuje forume za diskusiju po pitanjima vođenja malog biznisa i inicira neophodne akcije prema zvaničnim telima u cilju razmenjivanja mišljenja pomoći i otvaranja novih mogućnosti razvoja MSP-a.

AGENDA KONFERENCIJE "OD IDEJE DO POSLA"

 • 09:00-09:15 - Pozdravni govor (predstavnici lokalne samouprave i BIC-a)
 • 09:15-09:30 - Regionalna agencija za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlja i predsednica Uduženja poslovnih žena "Vizija" (uvodna reč)
 • 09:30-10:15 - Kako do sredstava (start up) – predstavnik Nacionalne službe za zapošljavanje i Ivana Jevrić, dipl. ecc., vlasnica agencije "Supermama"
 • 10:15-10:45 - Kafe pauza
 • 10:45-11:15 - Od hobija do posla, Anita Pratljačić, kreativni direktor agencije "Digital factory"
 • 11:15-12:00 - Prodaja za preduzetnike i start up početnike – Vladimir Marinković, magistar tehničkih nauka i generalni menadžer kompanije "Sunce Marinković"
 • 12:00-12:30 - Motivacija u preduzetništvu, Biljana Planić, dipl. turizmolog i preduzetnica
 • 12:30-13:00 - Upravljanje stresom (Marija Stojadinović, dipl. psiholog)
 • 13:00-14:00 - Ručak i kafe pauza
 • 14:00-16:00 - Evropski pokret u Srbiji - Okrugli sto "Žene i preduzetništvo", cilj okruglog stola je da se sa panelistkinjama razgovara o ženskom preduzetništvu, o iskustvima u pokretanju preduzetničkih poduhvata, preprekama sa kojim su se susretale i njihovim ličnim izazovima.
 • 16:00-16:30 - Diskusija

Moderator je Marija Obrenović, a za sve dodatne informacije kontakt-osobe su: Biljana Planić (063/628400) i Ivana Jevrić (065/3152938). Mejl za prijavljivanje: asocijacijavizija@gmail.com.

PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ https://www.ijfk.info/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html http://test.prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://test.prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html