Konkurs ’Želim da predstavim moju porodicu’

Konkurs ’Želim da predstavim moju porodicu’

Centar za razvoj usluga socijalne zaštite "Kneginja Ljubica" - Savetovalište za brak i porodicu Kragujevac, uz podršku Grada, tradicionalno obeležava 15. maj, Međunarodni dan porodice, u cilju promovisanja porodičnih vrednosti i isticanja značaja porodice.

Vanredne okolnosti u kojima se sada nalazimo, opredeljuju nove načine održavanja manifestacija i obeležavanja praznika - usmereni smo na društvene mreže i onlajn aktivnosti, pa Vas pozivamo da i ove, kao i prethodne godine, na stranici uzmete učešće u Konkursu čija je tema "Želim da predstavim moju porodicu".

Želja nam je da pored porodičnih vrednosti, promovišemo i humanost i solidarnost, i pomognemo porodici maloletnog Gavrila Đurđevića, kako bismo obezbedili sredstva za njegov oporavak. Naime, porodice na Konkursu mogu da se predstave crtežom, pričom, pesmom, slikom, fotografijom, a uslov za učešće je da se uz priču ili sliku, pesmu ili crtež, pošalje i potvrda (u vidu screenshot-a) o uplati SMS poruke za Gavrila, 973 na humanitarni broj 3030 (cena poruke je 200 dinara), ili iz inostranstva human973 na 455 (cena poruke je 20 CHF); uplate na dinarski račun: 160-6000000844014-95 ili uplate na devizni račun: 160600000084402853.

Konkurs traje do 13. maja 2021. godine.

Nagrade će osvojiti 15 porodica sa područja grada Kragujevca, a za porodicu Gavrila Đurđevića, biće opredeljena nagrada van konkurencije.

Posetioci stranice će svojim "lajkovima" opredeliti pobednike.

Uslovi konkursa

1. Opšte odredbe

1.1. Organizator i realizator konkursa:

Ova pravila sadrže uslove za učešće u Fejsbuk konkursu pod nazivom ŽELIM DA PREDSTAVIM MOJU PORODICU, koja se organizuje na zvaničnoj Fejsbuk stranici (u daljem tekstu: Fejsbuk strana). Lica koja učestvuju u Konkursu su u daljem tekstu: Učesnik (Učesnici). Zvanični Organizator Konkursa je Centar za razvoj usluga socijalne zaštite "Kneginja Ljubica", odnosno Savetovalište za brak i porodicu u Kragujevcu.

1.2. Uslovi učešća u Konkursu:

Učesnik može biti fizičko lice koje ima adresu na području Grada Kragujevca. Ukoliko je pobednik Konkursa maloletno lice, potrebno je da, prilikom prijave na konkurs, priloži saglasnost zakonskog zastupnika ili staratelja za obradu podataka o ličnosti.

Podacima Učesnika Organizator upravlja shodno pravilima o zaštiti podataka koja su opisana u poglavlju “Upravljanje i zaštita ličnih podataka - Informacija o zaštiti podataka”. Da bi postao Učesnik u Konkursu, posetilac Fejsbuk strane mora da predstavi svoju porodicu crtežom, pričom, pesmom, slikom ili fotografijom.

Kako ove godine pored porodičnih vrednosti promovišemo humanost i solidarnost kroz pomoć porodici maloletnog Gavrila Đurđevića, da bi se obezbedila sredstva za njegovo lečenje potrebno je da se uz sadržaj kojim se konkuriše pošalje i potvrda (u vidu fotografije/screenshot), da su uplatili novac za mal. Gavrila. Uplata se može izvršiti za Gavrilovu pobedu SMS-om na 3030, tako što se upiše 973 (cena poruke je 200 dinara, PDV se ne naplaćuje ) ili upisati human973 i poslati SMS na 455 (cena poruke je 20 CHF), uplatom na dinarski račun: 160-6000000844014-95, uplatom na devizni račun 160600000084402853.

Time otpočinje učestvovanje u nadmetanju za simbolične nagrade. Sadržaj koji se prilaže biće prethodno pregledan i odobren od Organizatora, pre nego uđe u konkurenciju za osvajanje nagrade. Organizator zadržava pravo da materijale dobijene iz Konkursa zadrži u svojoj bazi kako bi mu poslužile za potrebe stručnog žiriranja i odabira narednih dobitnika.

2. Tok Konkursa

2.1. Suština Konkursa:

Učesnik ima direktan pristup Konkursu putem Fejsbuk strane Organizatora. Učesnik se prijavljuje na konkurs putem Facebook stranice tako što treba da postavi svoj crtež, priču, pesmu, sliku ili fotografiju i potvrdu o uplati novca za mal. Gavrila. Tema Konkursa je ŽELIM DA PREDSTAVIM MOJU PORODICU’.

Učesnici će imati 15 dana da postave svoj sadržaj na stranici, od 29. aprila do 13. maja 2021. godine.

Validnim će se smatrati sadržaji učesnika koji su u skladu sa zadatkom. Sadržaji u kojima ima vulgarnih reči, nisu u skladu sa zakonom, imaju "crnog’" humora, neće biti rangirani.

Konkurs će ukupno trajati 15 (petnaest) dana, zaključno sa 13. 5. 2021. godine. Po završetku Konkursa, Žiri bira 3 (tri) najbolja sadržaja čiji će autori dobiti nagrade.

Konkurs počinje 29. 4. 2021.godine i traje do 13. 5. 2021. do 23:59 (ponoći), nakon čega prestaje mogućnost prijavljivanja novih Učesnika. Organizator nije odgovoran za sadržaj koji Učesnici podnose u okviru prijave putem Fejsbuk Konkursa. Organizator zadržava pravo da sve prispele prijave putem Fejsbuk strane, odobri ili odbije pre zvaničnog postavljanja na Fejsbuk strani Konkursa, tj. da reaguje i ukloni sadržaj koji je zakonski zabranjen, nepristojan ili uvredljiv.

Osnovni kriterijum za biranje pobednika su lajkovi učesnika.

Pobednički sadržaj je sadržaj sa najviše lajkova, a zatim će se rangirati prema opadajućem broju lajkova.

2.2. Dobitnici:

Dobitnici nagrade će biti obavešteni putem obaveštenja na Fejsb ukstranici. Dana 15. maja 2021. godine, na Međunarodni dan porodice, biće objavljeni rezultati. Dobitnici će Organizatoru dostaviti neophodne lične podatke, a nagrade će biti dodeljene na igralištu Centra za razvoj usluga socijalne zaštite "Kneginja Ljubica" Kragujevac, ul. Čika Matina br. 5, uz mali program koji će poštovati epidemiološke mere.

Ukoliko Učesnik ne ispunjava uslove, gubi pravo na nagradu i na njegovo mesto dolazi prvi sledeći dobitnik.

3. Trajanje Konkursa

Konkurs traje od 29. 04. 2021. godine do 13. 05.2021. godine u 23:59 časova.

3.1. Obaveštavanje dobitnika:

Dana 14. maja 2021. godine biće objavljeni rezultati konkursa i dobitnici nagrada (3).

4. Nagrade

Ukupan broj nagrada u toku trajanja Konkursa je 15. Nagrade mogu osvojiti 15 porodica sa područja grada Kragujevca, a za porodicu Gavrila Đurđevića će se opredeliti nagrada van konkurencije.

5. Upravljanje i zaštita ličnih podataka – Informacija o zaštiti podataka:

5.1. U svrhu organizovanja ovog nagradnog konkursa i kontaktiranja pobednika, Organizator će prikupljati sledeće podatke onih učesnika čiji prikazi budu najbolji: ime i prezime, e-mail adresu, kontakt telefon i adresa prebivališta.

5.2. Učesnik prijavljivanjem daje saglasnost da Organizator lične podatke konkursa koristi radi ispunjenja svojih obaveza iz Pravila Konkursa. Učesnici svoju saglasnost mogu opozvati u svakom trenutku, nakon čega će Organizator prestati sa svakom daljom obradom navedenih podataka.

5.3. U toku učešća u Konkursu, Organizator ne čuva nikakve podatke o Učesnicima i u vezi sa tim iste ne koristi u druge svrhe.

Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

ARHIVA PPNS

DREN

ROKENROLER

RADION

MIHAJLO PUPIN

ARČIBALD RAJS

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html