CEOOR: Dečji ekološki festival

CEOOR: Dečji ekološki festival

Centar za ekološko obrazovanje i održivi razvoj (CEOOR) organizuje Dečji ekološki festival u TC Big fešn u petak 23. septembra od 17 do 19 časova.

Reč je o događaju koji je zamišljen kao jesenji eko maskenbal, predstavlja nastavak manifestacije koju CEOOR organizuje već jedanaest godina.

- Cilj manifestacije je da se kroz zajednički rad dece, vaspitača, učitelja i roditelja svi angažuju na izradi kostima od materijala koji se može reciklirati i tako kroz igru i kreativan rad skrenuti pažnja na problem reciklaže, ali i drugih ekoloških problema. Do ovog momenta se prijavilo devet vrtića i jedna osnovna škola, a prijave su još u toku. To je za sada preko 200 dece i dvadesetak vaspitača i učitelja, rekao je predsednik udruženja CEOOR Milan Gabarić za sajt Ekologija Kragujevac.

CEOOR je obezbedio i nagrade, odnose se na TC Big fešn, izdavačku kuću Vulkan i bioskop Sinepleks, a tu su i vaučeri za kupovinu nagrađenih učesnika ovog festivala.

Pored ostalih brojnih aktivnosti, CEOOR ove godine tradicionalno sprovodi Festival ekoloških predstava "Crveno, Pozor!(ište), Zeleno", sedmi po redu - detaljnije OVDE.

Izvor: Ekologija Kragujevac 


Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

ARHIVA PPNS WWF: EVROPSKE VLADE, KORPORACIJE I INVESTITORI ZATVARAJU OČI PRED RIZICIMA OD NESTAŠICE VODE

WWF: Evropske vlade, korporacije i investitori zatvaraju oči pred rizicima od nestašice vode

PREPORUKA - EKSKLUZIVNO NA PPNS SANU: PROMOCIJA ZBORNIKA "PROJEKAT JADAR - ŠTA JE POZNATO?" (VIDEO)

SANU: Promocija zbornika ’Projekat Jadar - šta je poznato?’ (VIDEO)

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PODRŽI PPNS!

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari