PMF ugostio delegaciju kineske ambasade

PMF ugostio delegaciju kineske ambasade

Prirodno-matematički fakultet (PMF) je 16. novembra bio domaćin delegaciji Ambasade NR Kine koju su predvodili Ši ji i Li Rui, sekretari zaduženi za nauku i tehnološki razvoj.

Kako je saopštio PMF, prvi susret je organizovan radno i konstruktivno, a u diskusiji o širim mogućnostima saradnje učestvovali su još predstavnici Instituta "Josif Pančić", PMF-a iz Novog Sada, kao i Kineske akademije poljoprivrednih nauka.


- Razgovor je otvorio veliki prostor za saradnju, uz konkretne predloge, inicijativu od strane svih učesnika u debati. Goste smo upoznali sa radom i mogućnostima svih instituta PMF-a, našim postignutim rezultatima i planovima. U Botaničkoj bašti smo posadili drveće prijateljstva i saradnje u nauci i kulturi, ali i razradili pojedine detalje na licu mesta oko sadnje kineskih božura i moguće izgradnje kineskog kutka, saopštio je PMF.

Foto: PMF

BOTANIČKA BAŠTA SAJT, FB STRANA, INSTAGRAM
PMF KRAGUJEVAC SAJT, FB STRANA, INSTAGRAM, JUTJUB 
ARHIVA PPNS "RUDARSKA INDUSTRIJA JE GLAVNI IZVOR ZAGAĐENJA ZEMLJIŠTA NA ZAPADNOM BALKANU" - ZAJEDNIČKI ISTRAŽIVAČKI CENTAR EVROPSKE

’Rudarska industrija je glavni izvor zagađenja zemljišta na Zapadnom Balkanu’ - Zajednički istraživački centar Evropske komisije

PREPORUKA - EKSKLUZIVNO NA PPNS SANU:
PROMOCIJA ZBORNIKA "PROJEKAT JADAR - ŠTA JE POZNATO?" (VIDEO)

SANU: Promocija zbornika ’Projekat Jadar - šta je poznato?’ (VIDEO)

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PODRŽI PPNS!

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari