Opera Nova i Kragujevački orkestar: Dela Baha

Opera Nova i Kragujevački orkestar: Dela Baha

Opera nova i Kragujevački orkestar organizuju koncert u Knjaževsko-srpskom teatru u petak 20. septembra 20 časova na kojem će se izvesti dela jednog od najvećih kompozitora svih vremena - Johana Sebastijana Baha.

Na programu su:

  • Brandeburg concerto No3
  • Cantates BWV 4, BWV 12

Solisti:

  • Zorica Beloica, mecosopran
  • Aleksej Jevtić, bariton
  • Sara Abramović, kontinuo
  • Marko Marković, oboa

Dirigent je Nemanja Mitrašević. 

Karte su u prodaji na blagajni Knjaževsko-srpskog teatra od 10 do 14, i od 18 do 20 časova, a koštaju 600 dinara.

Opera Nova kraujevac

Grad koji je još u 19. veku imao prvo profesionalno pevačko društvo zaslužuje da pored sjajne dramske, dobije i opersku scenu. Na taj način bi mnogi mladi umetnici imali priliku da rade i stvaraju u ovom gradu i pruže bogatiji umetnički život svojim sugrađanima. Pravo je bogatstvo imati publiku koja prepoznaje prave vrednosti, bodri i prati svoje umetnike. Kragujevačka publika to pokazuje svojim interesovanjem i velikim odzivom na kulturne događaje. Želja nam je da naše udruženje vremenom kroz ozbiljan aktivizam preraste u instituciju koja bi bila oaza kulture zanimljivog sadržaja primerenog svim uzrastima jer se ljubav prema uzvišenom i lepom usađuje od najranijeg detinjstva.

Cilj je postavljanje kamerne operske scene u Kragujevcu i okupljanje lokalnih umetnika radi stvaranja stalnog ansambla koji bi uz tradicionalan, ali i savremen i svež pristup negovao najpre opersku muziku ali i mjuzikle i komade sa pevanjem.


STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano

DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html