Pozorište za decu i mlade: Stara planina

Pozorište za decu i mlade: Stara planina

Druga repriza predstave "Stara planina" Pozorišta za decu i mlade zakazana je za sredu 26. jun od 18 časova, kada se završava sezona 2023/2024 u PDM.

Premijera je izvedena 19. juna.

Ovo je priča o neraskidivoj vezi čoveka i prirode ispričana jezikom teatra objekata, po konceptu Jelene Stojanović Patrnogić, a u režiji Emilije Mrdaković.

U predstavi koja traje 40 minuta igra Milica Vraneš.

PRVI PRVI NA SKALI Pozoriste za decu i mlade Stara planina
O predstavi

Predstava koja jezikom teatra objekata otkriva tajne Stare planine - neotkrivenog raja punog prirodne lepote i magičnih mesta, koja čine savršen spoj onoga što priroda pruža.

Budite deo emocionalnog putovanja ka istinskoj harmoniji u predstavi koja svojom poetičnošću briše ograničenja preporučenog uzrasta i pruža priliku celoj porodici da se okupi u oazi mira, umetnosti i toliko potrebnog smisla.

Stara planina ili planina Balkan je još uvek neotkriveni raj, prirodno dobro od izuzetnog značaja. Prepuna je magičnih mesta na kojima kao da se sjedinilo sve najlepše što postoji u prirodi: kristalno čista voda, neobične stene oblikovane vodom koja nezaustavljivo teče niz njih, bujna vegetacija, bujne reke, šuma, travnati pašnjaci i močvarno bilje. U okviru samog parka postoje brojni rezervati i spomenici prirode.

Njeni skriveni, bezbrojni vodopadi joj daju dodatnu mističnost. Ona je mesto neviđene lepote - oaza tišine i prirode, tako blizu, a tako daleko od svega. Čovek ima urođenu, emocionalnu potrebu da bude povezan sa prirodom. Ovde u zagrljaju Stare planine se stvara taj neopisivi osećaj pripadnosti i povezanosti sa njom. Stara planina je, zapravo, simbol za isticanje neophodnosti poštovanje onoga što nam je majka priroda nesebično dala.

Predstava je kamernog tipa, broj mesta ograničen. Za rezervaciju karata: 034333518.

POZORIŠTE ZA DECU I MLADE I PORTAL PPNS POKLANJAJU 2X2 ULAZNICE POSETIOCIMA KOJI NAVEDU JOŠ JEDNU PREDSTAVU PDM U KOJOJ IGRA MILICA VRANEŠ.

Odgovore slati kao komentare ispod ove najave - do srede u 14 časova, kada će biti objavljeni. Zahvalni smo posetiocima koji su bili dobitnici u protekle četiri nedelje da se ne uključuju u nagradnu igru kako bismo darivali što veći broj sugrađana.

Autorsku ekipu čine:

  • Scenografija: Klaudija Lamantea
  • Dizajn i izrada lutaka: Tina Suhonen
  • Muzika: Lazar Novkov
  • Izrada scenografije: Klaudija Lamantea, Tina Suhonen, Šon Morisej
  • Dizajn svetla: Rade Stamenković, Saša Radovanović
  • Ton majstor: Marko Đurić
  • Dizajn postera i promo materijala: Dejan Petrović
  • Fotograf: Laki Lazarević

REPERTOAR PDM

POZORIŠTE ZA DECU I MLADE SAJTFB STRANAINSTAGRAM 

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM, TREDS

PODRŽI PPNS!

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html