Špansko pozorište gostuje u Kragujevcu

Špansko pozorište gostuje u Kragujevcu

Povodom početka pozorišne sezone 2019/2020, Pozorište za decu organizuje izvođenje predstave "Cirkus zaborava" španskog pozorišta Pikuentas iz Bilbaoa.

Predstava u trajanju od 45 minuta biće održavana u utorak 3. septembra od 18 časova u ulici Ive Lola Ribara (preko puta hotela "Zelengora").

"Cirkus zaborava" je lutkarska predstava za sve uzraste, sa vrlo malo teksta i puno muzike. Uglavnom se izvodi na ulicama i u nekonvencijalnim prostorima.

Inspirisana je prvim lutkarskim karnevalima i lutkarima koji su se selili iz grada u grad predstavljajući svoje lutkarske veštine širom sveta.

Predstavu igraju dva animatora koja tumače četiri lika, a sve se dešava u cirkusu. Svakodnevni život likova predstavlja neprestano sećanje na prošla vremena koja ne treba da padnu u zaborav. U ritmu melodija starih varvarskih orgulja animatori će prikazati neverovatne talente lutaka sa kojima su putovali po celom svetu. 

Nova sezona u Pozorištu za decu počinje dan kasnije, u sredu 4. septembra od 18 časova, a prva predstava na dečjoj sceni biće "Jan Bibijan". Kompletan repertoar objavljen je na portalu PPNS.

POZORIŠTE ZA DECU SAJTFB STRANAINSTAGRAM PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

STRANICA KOJA SE ČUJE
 - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM


ARHIVA PPNS

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano

DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html