Pristojan put ka lokalnim grobljima - cilj Kragujevca

Pristojan put ka lokalnim grobljima - cilj Kragujevca

Juče su izvedeni završni radovi na asfaltiranju glavnog puta ka groblju u MZ Maršić. U ovu saobraćajnicu ukupne dužine 170 metara i širine tri metra ugrađeno je oko 83 tone asfaltne mase, a predviđena vrednost radova je oko 1.100.000 dinara, saopštava JKP Šumadija.

- Naš cilj je da meštanima svakog prigradskog, gradskog ili seoskog naselja obezbedimo i pristojan put ka lokalnim grobljima, kazao je gradonačelnik Nikola Dašić koji je sa saradnicima prisustvovao završnim radovima u Maršiću, prenosi sajt Grada.

Tokom prethodna dva meseca u MZ Maršić izvršeni su obimniji radovi na izradi putne infrastrukture.

Urađena je nova autobuska okretnica, čime je trasa autobuske linije br. 10 Erdeč-Maršić produžena prema gornjem delu naselja za još 1.000 metara, što je posebno značajno za decu koja putuju u školu i za starije stanovnike Maršića.

Rađeno je nasipanje lokalnih puteva u Gornjoj mali gde je tzv. Staro selo, čime je povezan gornji deo Maršića sa donjim.

Takođe, na delovima ulica izvršena je sanacija deformisanih asfaltnih površina i udarnih rupa, za šta je utrošeno oko 140 tona asfaltne mase.

Ukupna vrednost radova koji su izvedeni u ovoj Mesnoj zajednici, zajedno sa današnjim radovima je oko 3.000.000 dinara, sumiraju u Šumadiji.


ARHIVA PPNS

FOTO: ISPRED GROBLJA U BELOŠEVCU NEMA KONTEJNERA, ALI UVEK IMA SMEĆA, 5. 3. 2021.FOTO: ILIĆEVSKO GROBLJE NA KOŠUTNJAČKOM BRDU, 15. 3. 2021.Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

ARHIVA PPNS

DREN

ROKENROLER

RADION

MIHAJLO PUPIN

ARČIBALD RAJS

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari