Pristojan put ka lokalnim grobljima - cilj Kragujevca

Pristojan put ka lokalnim grobljima - cilj Kragujevca

Juče su izvedeni završni radovi na asfaltiranju glavnog puta ka groblju u MZ Maršić. U ovu saobraćajnicu ukupne dužine 170 metara i širine tri metra ugrađeno je oko 83 tone asfaltne mase, a predviđena vrednost radova je oko 1.100.000 dinara, saopštava JKP Šumadija.

- Naš cilj je da meštanima svakog prigradskog, gradskog ili seoskog naselja obezbedimo i pristojan put ka lokalnim grobljima, kazao je gradonačelnik Nikola Dašić koji je sa saradnicima prisustvovao završnim radovima u Maršiću, prenosi sajt Grada.

Tokom prethodna dva meseca u MZ Maršić izvršeni su obimniji radovi na izradi putne infrastrukture.

Urađena je nova autobuska okretnica, čime je trasa autobuske linije br. 10 Erdeč-Maršić produžena prema gornjem delu naselja za još 1.000 metara, što je posebno značajno za decu koja putuju u školu i za starije stanovnike Maršića.

Rađeno je nasipanje lokalnih puteva u Gornjoj mali gde je tzv. Staro selo, čime je povezan gornji deo Maršića sa donjim.

Takođe, na delovima ulica izvršena je sanacija deformisanih asfaltnih površina i udarnih rupa, za šta je utrošeno oko 140 tona asfaltne mase.

Ukupna vrednost radova koji su izvedeni u ovoj Mesnoj zajednici, zajedno sa današnjim radovima je oko 3.000.000 dinara, sumiraju u Šumadiji.


ARHIVA PPNS

FOTO: ISPRED GROBLJA U BELOŠEVCU NEMA KONTEJNERA, ALI UVEK IMA SMEĆA, 5. 3. 2021.FOTO: ILIĆEVSKO GROBLJE NA KOŠUTNJAČKOM BRDU, 15. 3. 2021.Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

ARHIVA PPNS

DREN

ROKENROLER

RADION

MIHAJLO PUPIN

ARČIBALD RAJS

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html