Četvrti uspeh KŽKK Radnički 2016

Četvrti uspeh KŽKK Radnički 2016

KŽKK Radnički 2016 ostvario je četvrtu pobedu u Drugoj ženskoj ligi-Jug B, u utakmici petog kola savladan je Paraćin 90:80 (25:17, 29:25, 19:17 17:21).

Pravi lider na parketu bila je Milošević, ovoga puta postigla je 32 poena, a odlično šutersko veče imala je i Celić - 23 poena. Dvocifreni strelci bile Novak sa 12 i Matorkić sa deset poena, a pogađale su još Cvijović - devet, Rapović - četiri poena.

IZJAVE AKTERA

Neda Rapović, igrač KŽKK Radnički 2016

- Čestitam protivniku na fer i korektnoj igri, a svojim saigračicama čestitam prvenstveno na konstantno dobroj igri do samog kraja, kao i na zalaganju i borbenosti. Ovo je važna pobeda za nas i dodatni motiv za predstojeću utakmicu protiv Bora.

Vesna Despotović, trener KŽKK Radnički 2016

- Jako bitna pobeda posle poraza u Leskovcu i dodatna motivacija za sledeću utakmicu protiv ekipe Bora, koja je favorit za ulazak u viši rang. Okrećemo se treninzima i pripremi za tu utakmicu. 

Foto: Arhiva PPNS/Marko Lazarević

RADNIČKI 2016 SAJT LIGEFB STRANA

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ https://www.ijfk.info/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html http://test.prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://test.prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html