Drugo mesto KŽKK Radnički u polusezoni

Drugo mesto KŽKK Radnički u polusezoni

KŽKK Radnički 2016 ubedljivo je savladao Bagdalu 85:37 (24:4, 25:8, 22:9, 14:16) u devetom kolu Druge lige-Jug B.

Sa skorom 7-2 Kragujevčanke su druge u ligi, a na kraju polusezone imaju dve pobede zaostatka za nesavladivim Borom.

Kao lideri u sedmoj pobedi, isprednjačila je Cvijović sa 28 poena, Novak je dala 18, Milošević 17, a dvocifrena je bila i Matorkić sa 13 poena. Za uspeh, pogađale su i: Dimić - četiri, Rapović i Gavrilović - po dva, Milić - jedan.

IZJAVE AKTERA

Vesna Despotović, trener KŽKK Radnički 2016

-Raduje me kakav su pristup imale devojke, znajući da igramo protiv jako mlade ekipe Bagdale koja je jedina bez pobede u našoj ligi. Korak po korak ispunjavamo naše ciljeve sa početka sezone, a to je da prve godine budemo u vrhu tabele, a koliko sledeće godine da napadnemo prvo mesto i ulazak u Prvu ligu. Ponosna sam jako na svoje devojke jer daju maksimum. Trude se, vredno rade na svakom treningu, jako su posvećene, počevši od kapitena Sare Milošević, pa sve do najmlađe u ekipi. Ostaje nam još jedna utakmica pred pauzu, a to je prva utakmica drugog dela sezone protiv ekipe Radničkog. Biće to opet jako teška utakmica zbog svega što se ove godine izdešavalo u kragujevačkoj ženskoj košarci. Probaćemo da pobedimo i daćemo svoj maksimum. Pozivam sve ljubitelje košarke da dođu i uživaju u odličnoj košarci.

Marija Cvijović, MVP trener KŽKK Radnički 2016

- Pobedom smo završile utakmicu u kojoj su se protivnice fer i korektno borile do samog kraja. Veliku ulogu je imala prednost još na samom početku utakmice, što se odrazilo i na krajnji rezultat. Ovaj prvi deo takmičanja završile smo kao druge na tabeli, imali smo dva poraza, ali svakako ćemo u drugom delu pokušati da to nadoknadimo. Jako smo mlada ekipa i mislim da imamo šanse, ako ne ove, onda sledeće sezone da se borimo za prvo mesto.

Deset kolo donosi gradski derbi KŽKK Radnički 2016-ŽKK Radnički, u hali Gordana Bogojević zakazan je za subotu 17. decembar. 

Foto: KŽKK Radnički 2016

RADNIČKI 2016 SAJT LIGEFB STRANA

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html