Fudbalski turnir: Igramo da Duki pobedi!

Fudbalski turnir: Igramo da Duki pobedi!

Humanitarni turnir dečjeg fudbala namenjem izlečenju Dušana Todorovića (2014) održaće se na stadionu FK Sušica u ponedeljak 10. septembra od 16 časova i 30 minuta.

Dušan je rođen 21. juna 2014. godine u Beogradu.

Nakon izvršene biopsije, pristupilo se hemoterapiji u Beogradu, koja je rezultirala smanjenjem tumora do operativne veličine. Prva operativna intervencija je realizovana u eksperimentalnoj klinici Sent Jude u Memfisu (SAD). Posle operacije, postupak lečenja se nastavio u Srbiji, gde je urađena transplantacija koštane srži na Institutu za majku i dete u Beogradu i sprovedene hemoterapije.

Usled pojave recidiva, Dušan hitno mora da ide u kliniku Sant Joan de Deu u Barseloni na dodatno dijagnostifikovanje, testiranje i analizu krvi i dva ciklusa hemoterapija i imunoterapiju. On je životno ugrožen i ovaj tretman mu je od posebne važnosti u cilju spasavanja njegovog života. Cena ovog tretmana je 191.312,81 evra.

Za uplate priloga otvorena su dva računa kod Komercijalne banke (svrha: pomoć Dušanu Todoroviću):

  • dinarski 205-999-98
  • devizni 0070800039876

Učešće u akciji je moguće i slanjem SMS: Za Dukija, na broj 5757

Koorganizatori turnira, kragujevačke škole fudbala i klubovi, pozivaju sve svoje članove, roditelje i ostale ljude dobre volje da podrže akciju dolaskom na stadion i izdvajanjem sredstava u skladu sa svojim mogućnostima.

Cenu ulaznice određuju sami posetioci, a kotizacija za učešće na turniru je 100 dinara po detetu.

Početni spisak učesnika turnira čine: FK Sušica, FK Radnički 1923, FK Apolon 4, ŠF Aerodrom Kids, ŠF Olimp, ŠF Arena Sport, ŠF Vašarište, FK Viktorija, FK Erdoglija 1931. Broj učesnika se uvećava...

Podrži život Dušana Todorovića!

PRVI PRVI NA SKALI Fudbalski turnir Igramo da Duki pobedi SMS 57 57

PRILOG TV CENTAR, 2017:

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu


ARHIVA PPNS

PRVI PRVI NA SKALI Slikom

PPNS/SLIKOM

ARČIBALD RAJS

 

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari