KKK Radnički prvi put gostuje

KKK Radnički prvi put gostuje

U trećem kolu Druge lige-Zapad predstoji derbi, KKK Radnički gostuje ekipi Zlatar iz Nove Varoši, a susret je zakazan u Hali sportova za subotu 22. oktobar od 19 časova.

KKK Radnički je debitantsku drugoligašku sezonu otvorio dvema pobedama - nad Ubom 124:77 i Studentom 90:81, oba puta na domaćem terenu. Početni trijumfi su izdvojili Kragujevčane kao lidere prvenstva, a samo još čačanski Železničar i Zlatar iz Nove Varoši imaju takođe učinak 2-0.

Zlatar je u prvom kolu na svom terenu porazio Crnokosu (85:70), a potom je kao gost iznenadio Novi Pazar (70:65). Kakvu igru igra naredni rival Šumadinaca i kako "osvojiti" Novu Varoš, za klupski sajt analizira Ognjen Beočanin, plejmejker KKK Radnički.

Beočanin: Zlatar iz Nove Varoši je tim koji jako dobro igra kod kuće. Igraju veoma čvrsto, imaju jako kvalitetan, iskusan tim. Već dugi niz godina su zajedno, veoma dobro se poznaju, pa je osvajanje bodova na njihovom terenu pravi poduhvat za goste. Da bismo u tome uspeli, potrebno je da se ispoštuje dogovor iz svlačionice, da ceo tim igra borbeno i čvrsto.

Novi Kragujevčanin među Milovanovićevim pulenima okarakterisao je i igru KKK Radnički, istakavši adute za treću pobedu.

Beočanin: Za uspeh je, pre svega, bitna želja i borbenost u našim redovima. Našu igru karakteriše spoj iskustva i mladosti. Konstantna želja za dokazivanjem. Borbeni smo, imamo timski duh koji popravljamo iz utakmice u utakmicu, kako bismo postigli željeni cilj, a to je ulazak u viši rang takmičenja.

O svom adaptiranju, najpre na Kragujevac kao grad, a onda i na novu radnu sredinu, najbolji asistent ekipe u prva dva kola kaže:

Beočanin: Odlično sam se snašao! Kragujevac je jako lep grad i veoma prijatan za život. Ljudi su me lepo prihvatili i učinili da se osećam kao kod kuće. Želim ovom prilikom da se zahvalim mojim saigračima na toploj dobrodošlici, kao i stručnom štabu i upravi KKK Radnički. 

Posle ovog gostovanja, sledi utakmica četvrtog kola u hali Jezero, a gost će biti Polet iz Ratine.

Foto: KKK Radnički/Zoran Đorđević
Dejan Milošević 

PRVI PRVI NA SKALI Sezonske karte kao podrska KKK Radnicki

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html