Nepobedivi rukometaši upisali 14. trijumf

Nepobedivi rukometaši upisali 14. trijumf

Rukometaši Radničkog 1964 nastavljaju svoj pobedonosni niz na putu ka srpskoj eliti - u 16. kolu Prve lige-Zapad porazili su kruševački Napredak 27:20 (13:9).

Učinak čete Dragana Študera sada je 14-2-0 čime su sačuvali vodeće mesto na "Zapada", dok su Kruševljani pri dnu tabele (3-2-11).

Prvih 20 minuta Kragujevčani su spram sebe imali rivala koji je u potpunosti parirao, pa je rezultat bio 7:7. Serijom 3:0 Šumadinci prelaze u vođstvo koje do kraja meča nisu ispuštali.

Najbolji strelac u redovima pobednika bio je Stošić - sedam pogodaka, uz njega su raspoloženi šuteri bili Radenović i Poskurica - po četiri, a pratili su ih Milosavljević, Đukić i Stanojev - sa po tri gola. Po jedan pogodak "upisali" su se: Dobrosavljević, Radivojević i Stevanović.

- Zadovoljan sam pristupom, disciplinom u igri koju su momci demonstrirali u susretu sa neugodnom ekipom Napretka. Utakmica je poslužila kao dobar uvod u odlučujuće utakmice u borbi za ulazak u viši rang. Video se određeni napredak u našoj igri i to raduje pred nastavak prvenstva, za portal PPNS proanalizirao je partiju svojih izabranika trener RK Radnički Dragan Študer.

Drugi tim Kragujevčana, Radnički 2 poražen je od Šamota 2 kao domaćin 33:31, posle egala u prvom poluvremenu 15:15, u susretu 12. kola Druge lige-Kopaonik.

U 17. kolu prvotimci Radničkog biće gosti ekipe Beli anđeo, dok drugi tim igra protiv Zlatara 2.

RASPORED PRVENSTVA

RK RADNIČKI 1964 SAJT LIGEFB PROFIL 


PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html