Ponašajmo se odgovorno - apel SPD Radnički posetiocima otvorenih terena

Ponašajmo se odgovorno - apel SPD Radnički posetiocima otvorenih terena

Zbog pogoršane epidemiološke situacije, Krizni štab za suzbijanje zarazne bolesti kovid–19 dao je saglasnost da se na teritoriji grada Kragujevca proglasi vanredna situacija i uvedu nove mere, koje će poboljšati postojeće stanje i sačuvati zdravlje i živote naših sugrađana.

U skladu sa novonastalim okolnostima, Sportsko privredno društvo Radnički podseća da su sva kupališta u Kragujevcu zatvorena za kupače. Početak kupališne sezone na otvorenim bazenima i jezeru u Šumaricama je odložen do daljeg, dok je zatvoreni bazen prestao sa radom u skladu sa predloženim merama Instituta za javno zdravlje Kragujevac.

Kapije ograđenog obalskog dela na Šumaričkom jezeru otvorene su svakog dana od 6 do 22 časa, a prostor na ovom kragujevačkom izletištu, koji obuhvata i Avantura park, na raspolaganju je svim posetiocima, ali uz striktno poštovanje propisanih mera zaštite za suzbijanje zarazne bolesti kovid-19.

Mere podrazumevaju zabranu okupljanja više od pet osoba u zatvorenom i na otvorenom prostoru, zatim održavanje fizičke distance od dva metra i obavezno nošenje zaštitnih maski u zatvorenom prostoru.

Kreativni park za decu u Velikom parku, koji takođe funkcioniše pod okriljem Sportskog privrednog društva Radnički, otvoren je za posetioce, takođe uz poštovanje predloženih mera.

Apelujemo na sve korisnike naših objekata da se pridržavaju propisanih mera, kako ne bi ugrozili svoje i tuđe zdravlje. Samo uz savesno i odgovorno ponašanje možemo prevazići ovu situaciju i vratiti se normalnom funkcionisanju i aktivnostima. 

SPD RADNIČKI

PRVI PRVI NA SKALI Kragujevac SPD Radnicki logotip

INSTITUT ZA JAVNO ZDRAVLJE, 1. 7. 2020: NOVI POZITIVNI REZULTATI - - KRAGUJEVAC 48, ARANĐELOVAC 2, KNIĆ 1, BATOČINA 1 (ŠUMADIJSKI OKRUG 52)Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020STRANICA KOJA SE ČUJE
 - ZORAN MODLI

PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html