Rvači Radničkog namučili šampiona u Zrenjaninu

Rvači Radničkog namučili šampiona u Zrenjaninu

Rvači Radničkog hrabro su se suprotstavili prvaku Srbije, poraženi su 5:3 u Zrenjaninu, ali je malo nedostajalo da dođe do iznenađenja u prvom kolu Prve lige Srbije grčko-rimskim stilom.

Kragujevčani su krenuli na sever sa velikom motivacijom da napadnu šampiona koji je od 2011. godine na rvačkom tronu Srbije. Meč je započet pobedom kadetskog reprezentativca Kolompara nad kadetom Radničkog Milićem, da bi odmah u sledećoj borbi Dimitrijević bez većih problema savladao Pilipovića za 1:1.

U kategoriji do 71 kilograma Jovanović nije uspeo da se suprostavi odličnom M. Nemešu, drugoplasiranom na prvenstvu Evrope do 23 godine.

Zatim je u kategoriji do 75 kg došla borba za koju se znalo da je jedna od bitnih za ishod meča. Sastali su se Sremac iz Proletera i Ibraimović iz Radničkog. Posle šest minuta nijedan takmičar nije uspeo da napravi bod, a odlukom sudija pasivni je bio Ibraimović, tako da je Sremac dobio borbu rezultatom 1:0, za vođstvo Proletera od 3:1.

Usledila je borba večeri u kojoj su se sastali V. Nemeš, ove godine drugi u Evropi i učesnik Olimpijskih igara u Riu, i KragujevčaninTodorović. Posle izuzetno teške borbe zasluženo je pobedio Nemeš na bodove.

Živković je u narednoj borbi rutinski pobedio i vratio nadu za nerešeni rezultat.

U kategoriji do 98kg, duel seniorskog reprezentativca Bala i juniorskog reprezentativca iz Šumadije Pešuta ipak je pripao starijem i iskusnijem reprezentativcu domaćina.

U poslednjoj borbi Spasić je bez većih problema savladao Krenjeckog za konačan rezultat 5:3 za Proleter.

U redovima Šumadinaca nisu nezadovoljni premijernim nastupom u novoj sezoni.

- Momci su dali sve od sebe za osvajanje prvih bodova u novoj sezoni. Umalo nismo uspeli da iznenadimo prvaka na njegovom terenu. Na žalost, nije se moglo protiv šampiona i protiv sudija. Generalno, svi u klubu smo zadovoljni nastupom naših takmičara. To daje veliku nadu da možemo do plej-ofa ove godine, što je takmičarski cilj koji smo zacrtali, istakao je za portal PPNS trener Dragan Radojević.

Kompletan sastav Radničkog čine Kragujevčani: sa jedne strane iskusni Dimitrijević, Jovanović ,Todorović i Spasić, a uz njih nove generacije izuzetno talentovanih momaka: Milić, Ibraimović, Živković i Pešut.

Rezultati po kategorijama:

  • 59kg: Sebastijan Kolompar-Đorđe Milić 1:0
  • 66kg: Igor Pilipović-Perica Dimitrijević 0:1
  • 71kg: Mate Nemeš-Nikola Jovanović 1:0
  • 75kg: Goran Sremac-Danijel Ibraimović 1:0
  • 80kg: Viktor Nemeš-Milan Todorović 1:0
  • 85kg: Boris Petrušić-Strahinja Živković 0:1
  • 98kg: Petar Balo-Đorđe Pešut 1:0
  • 130kg: Miroslav Krenjecki-Miloš Spasić 0:1

U drugom kolu Prve lige rvači Radničkog su domaćini ekipi Potisja iz Kanjiže, a susret je zakazan za naredni vikend, 8./9. oktobar. 

Ligaški deo takmičenja se završava 27. novembra, a plej-of je predviđen za 4. decembar. 

RASPORED PRVE LIGE - SEZONA 2016

 

RK RADNIČKI SAJT LIGEFB PROFIL  


PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html