Šamanović (KKK Radnički) lepo i korisno - na Maldivima!

Šamanović (KKK Radnički) lepo i korisno - na Maldivima!

Marko Šamanović, kapiten KKK Radnički koji predvodi ekipu tokom priprema za prvoligaške nastupe od oktobra, dobio je ponudu koja se ne odbija - sklopio je angažman da odigra plej-of kao član Bous sports kluba (The Bows Sports Club) u šampionatu Maldiva, i još sve to u sklopu "medenog meseca"! Po završetku takmičenja i aktivnog odmora u ovoj egzotičnoj zemlji, tokom prve nedelje oktobra vraća se u redove kragujevačkog prvoligaša da, kako kaže, nastavi misiju u Radničkom.

Potpuno posvećen igri, što ga je krasilo i u dresu KKK Radnički u protekloj sezoni, Šamanović je uspeo ne samo da ispuni očekivanja privremenih poslodavaca u Aziji, već i da se nametne kao najbolji pojedinac, i to u dva navrata. Bio je MVP u oba kola: u trijumfu nad ekipom Red lajn (70:69) ostvario je dabl-dabl: 29 poena i 12 skokova, uz četiri oduzete lopte, a protiv deklasiranog LT sportsa (97:34) postigao je 28 poena.

PRVI PRVI NA SKALI Samanovic (KKK Radnicki) lepo i korisno - na Maldivima 2

I partije stasitog Kragujevčanina učinile su da Bousi trenutno budu vodeća ekipa - bez poraza, sa pobedom i nad favorizovanim klubom koji vodi naš trener Marko Piplović, a za koji igra bivši član Cibone Alen Trepalovac. Narednu utakmicu Bousi igraju danas, a rival je Treks (TV-prenos je najavljen na PSM).

Šamanović za klupski sajt ističe da su njegova sveukupna sprema i taj individualni učinak plod kvalitetnog rada u KKK Radnički sa stručnim štabom i saigračima, na čemu i sa ove velike daljine upućuje reči zahvalnosti svom matičnom klubu.

PRVI PRVI NA SKALI Samanovic (KKK Radnicki) lepo i korisno - na Maldivima

U prvenstvu Maldiva takmiči se šest ekipa. Najpre se nadmeću ligaški - svako sa svakim, a potom četiri najbolje ekipe igraju polufinala i na kraju sledi veliko finale.

Košarkaški savez Maldiva osnovan je 1991. godine, a košarka je po popularnosti odmah iza fudbala. Ovaj sport je utoliko atraktivniji što u zemlji niske, tamnopute populacije, u ograničenom broju mogu da igraju i stranci. Tako markantni centar KKK Radnički, sa svojih 206 centimetara, izaziva veliku pažnju, što na terenu, što van sportskih borilišta.

"Kaljenje" ove vrste jednog člana sastava Radničkog svakako će samo da podigne takmičarski naboj u redovima Šumadinaca koji se spremaju za prvoligašku premijeru 8. oktobra u hali Jezero protiv Uba.

PRVI PRVI NA SKALI KKK RADNICKI Nova sezona u novom rangu

Dejan Milošević

MBA SAJTFB STRANATVITERFIBA 
KKK RADNIČKI SAJTFB STRANATVITER  


PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html