Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Sport

30.06.2020

Zbog virusa korona prestaje da radi zatvoreni bazen

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

Usled najnovijih mera, usvojenih na jučerašnjoj sednici Republičkog kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti kovid-19, a koje obuhvataju i zabranu rada otvorenih i zatvorenih bazena, od danas neće raditi zatvoreni bazen Sportskog privrednog društva Radnički.

Podsetimo, SPD Radnički je još ranije, posle konsultacija sa epidemiolozima, u cilju zaštite zdravlja svih sugrađana, odložio početak kupališne sezone na otvorenim bazenima, koja je trebalo da počne minulog vikenda.

U Kragujevcu je u poslednjih dvadesetak dana naglo pogoršana epidemiološka situacija, pa je broj obolelih od koronavirusa porastao na 300, a samo u poslednjih pet dana registrovana su 153 novoobolela. Stoga je gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić u subotu proglasio vanrednu situaciju na teritoriji grada, kako bi se stekla mogućnost za donošenje mera za suzbijanje zarazne bolesti kovid-19.

Ponovno otvaranje zatvorenog bazena, kao i otvaranje kupališne sezone na otvorenom bazenu, dogodiće se kada se stvori povoljna epidemiološka situacija i mere budu ukinute, o čemu će građani biti pravovremeno obavešteni. 

SPD RADNIČKI

PRVI PRVI NA SKALI Kragujevac SPD Radnicki logotip

Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020STRANICA KOJA SE ČUJE
 - ZORAN MODLI

PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar