Čekajući vetar, 13. 9. 2020.

Čekajući vetar, 13. 9. 2020.

Ko ako ne mi?

Rafinerija u Pančevu namerava da napravi odlagalište za opasan otpad, a većina građana sa tim nije upoznata. Posle decenija života u sredini koja je sinonim za zagađenje, mnogi samo mole da imaju prednost u zakazivanju pregleda na skeneru. Da li stvarno ne može drugačije? Čućete Sanju Marković iz Udruženja Zeleni most.

Napadi na ekološke aktiviste su napadi na građane. Sprečiti korupciju i uništavanje životne sredine tiče se svih nas. O načinima borbe i pružanju podrške govori Maja Stojanović iz Građanskih inicijativa.

Agencija za zaštitu životne sredine objavila je Izveštaj o kvalitetu vazduha u Srbiji za 2019. godinu. Analizira ga gost emisije Ognjan Pantić iz Beogradske otvorene škole.

Autor i voditelj emisije je Aleksandra Vukićević.  

PRESLUŠAJ:

Portal PRVI PRVI NA SKALI Cekajuci vetar - preslusaj

Čekajući vetar је ekološki magazin Radio Beograda 2 koji se bavi odnosom čoveka i životne sredine, čoveka i prirode. Emituje se nedeljom od 9 do 10 sati.

PRVI PRVI NA SKALI Log glava 75


Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

ARHIVA PPNS

SRBIJA BEZ GMO - DVA ZAKONA, 20 GODINA: OPIS PROBLEMAPITANJE SUVERENITETA U PROIZVODNJI HRANE JE KLJUČNO I ZA PITANJE GMO

GALERIJA PPNS

ZAŠTITNICI ŽIVOTNE SREDINE 2019

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 


PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 


PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN


DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari