Arsenal fest 08: Kragujevac - The Capital of Music

Arsenal fest 08: Kragujevac - The Capital of Music

Arsenal fest 08 biće održan 21, 22. i 23. juna 2018. godine, pod sloganom "Kragujevac: The Capital of Music".

Kragujevac je daleke 1818. postao prestonica Srbije, a cilj organizatora je da 2018. zahvaljujući Arsenal festu 08 bude bar tokom tri večeri "The Capital of Music" - prestonica (odlične) muzike u ovom delu Evrope.

Od svog početka 2011. Arsenal je iz godine u godine rastao, u šta se moglo uveriti njegovih preko 150.000 posetilaca do sada, koji su uživali u nastupima značajnih imena srpske i ex Yu scene, ali i bendova kakvi su Thievery Corporation, Anthrax, Buzzcocks, Skunk Anansie, Toy Dolls, Gentleman...

Sada je ambicija da Arsenal fest 08 bude najbolje, najveće i najznačajnije izdanje festivala do sada, uz neka nova ekskluzivna, intrigantna i značajna muzičkih imena svetske i domaće scene, čija će imena biti postepeno saopštavana u predstojećim nedeljama.

Uz main stage smešten u jedinstveni, fantastični otvoreni prostor u fabrici municije iz 19. veka i garden stage u prelepom zelenilu "Zastavine bašte", kao i explosive DJ stage u rustičnom zdanju "Čaurnice", Arsenal fest 08 priprema još bogatije sadržaje, a spreman je i za širenje u nove prostore...

Komplet ulaznica za sve tri večeri u 2018. godini od sutra će biti u pretprodaji i koštaće 2.000 dinara, a prodaja je u Domu omladine Kragujevca i preko mreže Eventim. 

Foto: Ivan Stojanović/Portal PPNS

GALERIJE PPNS 
JUTJUB KANAL PPNS


ARSENAL FEST SAJTFB STRANATVITERINSTAGRAM

 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari