Bili Ajdol privukao 40.000 posetilaca

Bili Ajdol privukao 40.000 posetilaca

Završno veče 52. Zaječarske gitarijade prošlo je u apsolutnom trijumfu Bilija Ajdola – preko 40.000 fanova iz cele Srbije, regiona i Bugarske slilo se na Kraljevicu, nestrpljivo očekujući nastup plavokosog rok-stara.

Svi putevi ka Zaječaru bili su zagušeni već u popodnevnim satima, dok su obožavaoci strpljivo čekali u kilometarskim kolonama.

PRVI PRVI NA SKALI Bili Ajdol privukao 40.000 posetilaca 2018

Iako je, zbog upale pluća i sinusa, morao da otkaže koncerte u Regensburgu i Padovi, Bili je još jednom pokazao privrženost srpskoj publici – uprkos lošem zdravstvenom stanju, odlučio je da peva na festivalu sa besplatnim ulazom.

Odlična svirka Partibrejkersa bila je sjajan uvod za šou kojeg smo svi čekali – već sa prvim taktovima numere ’’Shock To The System’’, Bili je zagospodario binom i publikom i nije je puštao narednih 90 minuta.

Iako se videlo da je bolestan, Ajdol je neverovatnom energijom i harizmom, uz maksimalnu podršku benda, nizao hitove – ’’Dancing With Myself’’, ’’White Wedding’’, ’’Scream’’, ’’Flesh For Fantasy’’ bile su prava poslastica za publiku, koja je horski pevala sve numere i maksimalno bodrila svog idola.

PRVI PRVI NA SKALI Bili Ajdol privukao 40.000 posetilaca 2018 2

Bilijev saborac i jedan od najboljih gitarista na svetu, Stiv Stivens, s lakoćom je izvodio gitaroške bravure i solaže, na opšte oduševljenje fanova i prisutnih muzičara.

Vrhunac koncerta bio je, naravno, ’’Rebell Yell’’, tokom koje je Ajdol skinuo majicu i raspametio dame u publici.

"Hvala vam Srbijo, bili ste divni večeras, volim vas", rekao je vidno raspoložen i uz ’’White Wedding’’ oprostio se od fenomenalne publike.

Čast da nastupe nakon Ajdola imali su finalisti Gitarijade, a ubedljivu pobedu odnela je grupa Aleja velikana.

Foto: Wood.rs 

ZAJEČARSKA GITARIJADA SAJTFB STRANATVITERJUTJUBINSTAGRAM

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari