D’ Kalt u Zaječaru?

D’ Kalt u Zaječaru?

Ako je suditi po zvaničnoj FB strani grupe The Cult, ovaj legendarni britanski rok bend nastupiće 30. juna u Zaječaru.

Kako je objavljeno, Zaječar će biti jedna od destinacija svetske turneje, tokom koje će posetiti više američkih gradova, a potom i Madrid, Milano, Zagreb, Beč, Prag…Ono što je nejasno, to je da se za koncert u Zaječaru karte ne mogu kupiti online, kao što je to slučaj sa većinom destinacija na kojima će gostovati. Online se, recimo, ne mogu kupiti ni karte za koncert u Beču, gde je koncert predviđen dva dana pre termina koji je rezervisan za Zaječar.

Još uvek nisu poznati detalji, ali se nagađa da bi nastup The Cult možda bio u sklopu 51. Gitarijade. Da li će ova manifestacija biti pomerena za jun, trebalo bi uskoro da bude objavljeno. Za sada, na sajtu Gitarijade nema nikakvih informacija koji se tiču 2017. godine.O ovom događaju, koji će svakako privući fanove The Cult iz celog regiona, obavestićemo naknadno.

The Cult je prošle godine objavio novi album pod nazivom Hidden City. Singl Goat možete poslužati na Jutjubu.

ISTOČNE VESTI: ORGANIZACIJA “GITARIJADE” POVERENA NOVOOSNOVANOM UDRUŽENJU “GITARIJADA FEST” ??!!

Izvor: Ist media 

THE CULT FB STRANA, INSTAGRAM
 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ https://www.ijfk.info/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html http://test.prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://test.prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html